Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Pomlad je idealen čas za stilsko prenovo doma

Dnevne sobe
Spalnice
Otroške in mladinske sobe
Pohištvo za ves dom
Kosovno pohištvo

Datum objave: 09.04.19

Kaj dobite, če združite spomladansko svežino, čiste linije narave in praktičnost življenjskega vsakdana ter vse to pripeljete domov?

Preverite v članku!

Dom ni le najbolj varno pribežališče in zatočišče, temveč tudi družinski center, kjer se družinski člani srečujemo, igramo, pogovarjamo, crkljamo in se imamo radi, si pomagamo in se spodbujamo ter skupaj nabiramo moči za nove izkušnje v svetu.

Družinski člani pa imamo različne želje in potrebe, zato mora dom zadovoljiti prav vse – tako tisto po miru in sprostitvi kot tisto po ustvarjalnosti in igrivosti. Seveda ne smemo pozabiti tudi na toplino in domačnost, pa tudi red mora biti.

Alplesovim pohištvenim programom Center, ki je zasnovan na osnovi preprostih linij in  je s svojo bogato ponudbo elementov namenjen opremljanju različnih prostorov, boste z lahkoto zadovoljili različne potrebe družinskih članov. Izbirate lahko med globokimi ali plitkimi omarami, predalniki, visečimi stenskimi elementi, posteljami, pisalnimi mizami … za vsakogar točno to, kar potrebuje.

Za sproščena in optimistična jutra

Si predstavljate, da se vsako jutro zbujate sredi cvetočega travnika, ki ga obletavajo metulji in ptički, ki žvrglijo svoj jutranji napev? Tudi vaša spalnica lahko postane takšen domač center dobrega počutja in popolnega jutra!

Postelja iz beljenega bora Center vam bo pričarala občutek nebeškosti, še posebej, če boste dodali posteljnino pastelnih barv in cvetličnih vzorcev. Na nočne omarice obvezno postavite romantične nočne svetilke, na mizico za ličenje pa vazo s pomladnim cvetjem, da se boste za trenutek zares počutili, kot bi se zbudili sredi pomladnega travnika.

Poleg garderobnih omar ne pozabite tudi na praktične predalnike, pri katerih tako kot pri vseh elementih programa Center, lahko izbirate med tremi modeli ročajev.

Center za mlade ustvarjalce

Sodobni mladi so zares ustvarjalni. Skoraj vedno in povsod najdejo navdih za ustvarajanje. Zato je pomembno, da starši spodbudimo njihovo ustvarjalnost tudi tako, da jim z opremo mladinske sobe pomagamo ustvariti center ustvarjalnosti.

Iz posameznih elementov programa Center lahko mimogrede sestavite mladinsko sobo, v kateri se bo najstnik dobro počutil in bo vanjo z veseljem povabil tudi svoje prijatelje. Ali skrito simpatijo.

Kjer se srečuje vsa družina …

Družinski člani se pogosto kar nekako porazgubimo po stanovanju oziroma hiši, tako da se “srečamo” za jedilno mizo in seveda v dnevni sobi. Ko se utrujeni zleknemo na kavč, se stisnemo drug k drugemu in pocrkljamo, si skupaj ogledamo družinski film, kdaj tudi zaplešemo, sestavimo najvišji stolp iz kock in si skupaj ogledamo družinske albume.

dnevni sobi počnemo torej zelo različne reči, zato potrebujemo pohištvo, ki bo dovolj univerzalno, da ga bomo lahko uporabili tudi, ko otroci nekoliko zrastejo. Pohištveni program Center omogoča vse to – nižje omarice so idealne, da nanje postavite televizor in druge multimedijske pripomočke, videz pa dopolnite s knjižnimi regali, vitrinami in poličniki na steni. Pa brez skrbi, zagotovo ne bo noben predal ali polička ostala prazna.

Da bo tudi v predsobi vladal red!

Tako kot starši po službi hrepenimo po tem, da doma končno sezujemo čevlje, tudi otroci po navadi kar planejo v predsobo ter čevlje, oblačila, šolsko torbo in vse ostale reči pustijo kar sredi tal na hodniku. In kako jih vendarle naučiti reda?
Alplesovo kolekcijo Center bo ta naloga veliko lažja. Posamezni elementi namreč omogočajo premišljeno postavitev in znajo izkoristiti vsak, še tako majhen kot. V predsobi Center bodo dobrodošlico in urejenost začutili tudi gostje, hkrati pa bo predsoba zares praktična za uporabo.

Brezplačen 3D izris

Alplesovo kolekcijo Center si lahko v živo ogledate v več kot 60 prodajnih mestih po Sloveniji. Najbližjo lokacijo salona preverite na tej povezavi. Sicer si pa lahko ogledate tudi e-katalog pohištva Center ali naročite tiskano izdajo kataloga.

Dogovorite se lahko tudi za brezplačni 3D izris. Povpraševanje pošljite na alples@alples.si oziroma obiščete najbližji salon pohištva Alples.

Pohištvo za celotno stanovanje