Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Prednosti Alples kuhinj

Kuhinje

Datum objave: 09.11.23

Prednosti Alples kuhinj

Kuhinje po meri za vsak dom

Popolnoma prilagodljive, izdelane za vsakega kupca posebej, individualna rešitev za vsako stranko, 100% prilagodljivost vašemu prostoru.

Velik izbor elementov omogoča individualne rešitve za vsak prostor

Prostor ni več težava. Dober nasvet in širok nabor elementov bosta vsako kuhinjo spremenila tako, da se boste v njej počutili prijetno in domače. Poleg klasičnih osnovnih elementov in visečih omaric imajo kuhinje Alples tudi številne namenske elemente za posebne primere. Kotni elementi (nizki in visoki), zaključne omarice, izvlečne kolone, vitrine, elementi za vgradnjo bele tehnike …

Vsak prostor je edinstven in takšna bo tudi vaša nova kuhinja. Kuhinja je osrednji prostor doma, zato je še kako pomembno, da je funkcionalna, ergonomsko oblikovana, varna in da zagotavlja estetiko po željah stranke. Majhna kuhinja ali kuhinja z otokom – dobili boste kuhinjo po meri svojega prostora, ki bo ustrezala vašim željam. Ker pa danes ni več strogega ločevanja prostorov, lahko s kuhinjskimi elementi opremite tudi dnevno sobo ali jedilnico.

Različne kombinacije materialov, obdelav omogočajo izbiro kuhinje po vašem okusu.

Izbirate lahko med številnimi različnimi lesnimi dekorji, barvami front, stopnjami sijajnosti obdelave, ročaji, stili … Treba se je le malce poigrati z različnimi kombinacijami omenjenih materialov in površinskih obdelav, da se najde rešitev po vašem okusu. Ponujamo več modelov kuhinj, ki so lahko v najrazličnejših stilih – od podeželskega in modernega do klasičnega.

Široka paleta dodatnih elementov za popestritev kuhinje in opremo dnevne sobe

Danes je aktualna postavitev dnevne sobe in kuhinje v en odprt prostor. V teh primerih nastopi težava, kako ta skupni prostor opremiti, da bo deloval enotno in usklajeno. Pri kuhinjah Alples lahko kuhinjo ”podaljšamo” tudi v dnevnosobni del prostora, saj širok nabor dodatnih elementov omogoča tudi postavitev dnevne sobe. Tako bo odprt prostor deloval usklajeno in enotno.

Dolgoletne izkušnje in znanje, ki jih podjetje uporablja pri izdelavi pohištva, ter prepoznavno oblikovanje so garancija za kakovost tudi na področju izdelave kuhinj

Več kot 65 let nabiramo izkušnje na področju načrtovanja, oblikovanja, proizvodnje in prodaje pohištva. Ko dodamo še inovativne ideje, ustvarjalnost in zagnanost, dobimo največje podjetje za proizvodnjo kuhinj v Sloveniji. Dolgoletne izkušnje in znanje, ki jih uporabljamo pri izdelavi pohištva so garancija za kakovostno izdelavo in storitve. Skupaj nam zaupa že več kot 3.500.000 zadovoljnih strank oziroma 18.000 na leto.

Vgrajeno kakovostno okovje, vrhunski materiali, sistem blaženja ter kakovostna izdelava so garancija za dolgoletno brezhibno delovanje

• DEBELINA IVERNE PLOŠČE 18 MM za večjo trdnost kuhinjskih elementov.
• KAKOVOSTNA OBDELAVA ROBOV, ki so podvrženi večjim obremenitvam, s poliuretanskim lepilom za daljšo obstojnost.
• KALJENO STEKLO zagotavlja varnost in poveča odpornost proti lomu.
• SISTEMI BLAŽENJA poskrbijo za tiho zapiranje vrat in predalov.
• UPOŠTEVANJE ERGONOMSKIH ZAHTEV za varnejše in udobno delo.

Uporabnost elementov

Večja dostopnost – visoka omara z izvlečno kolono s polnim izvlekom. Pospravljeno in vedno na dosegu.
Večja preglednost – mini shramba, ki je vedno pri roki. Notranji predali s polnim izvlekom omogočajo optimalen izkoristek in preglednost notranjosti celotne shrambe. V predal lahko naložimo kar do 50 kg!
Večji izkoristek – kotna visoka omara s popolnoma izvlečnimi policami.
Boljša urejenost – sistem posod za ločeno zbiranje odpadkov. Odlično izkoriščen prostor pod pomivalnim koritom.
Večja preglednost – popolna ureditev predalov v kuhinji. Polni izvlek, mehko zapiranje, dostopnost in enostavno čiščenje.
In še in še.

2 leti garancije!

Ker zaupamo svojim izdelkom smo podaljšali garancijo! Dve leti brezskrbnosti (ob nakupu kuhinje podarjamo kar dve leti jamstva).

Vključene vse storitve od zamisli do končnega izdelka

V ceno so vključene naslednje storitve:

  • BREZPLAČNO strokovno svetovanje, (naši svetovalci se redno izobražujejo, zato o kuhinjah vedo veliko več, kot boste našli na spletu, svetovali vam bodo najboljši strokovnjaki s področja oblikovanja ambientov).
  • BREZPLAČEN 3D izris (na vpogled),
  • BREZPLAČNA izmera na domu (po plačilu avansa pri kuhinjah in vgradnih omarah),
  • HITRA DOBAVA (določeni modeli kuhinj že od 30 do 60 dni, redno ploskovno pohištvo 21 dni, vgradne omare 60 dni od datuma naročila),
  • BREZPLAČNA dostava (nad vrednostjo 1.500 €),
  • BREZPLAČNA strokovna montaža (nad vrednostjo 1.500 €).

Slovenske kuhinje po najugodnejši ceni

Ne ponujamo velikih popustov, ampak smo cenovno najugodnejši!

Izdelava kuhinje po meri je v Alplesu cenovno zelo ugodna. Prepričajte se sami!
Kuhinjo vam izdelamo po meri vašega prostora in jo opremimo po vaših željah. Vsak element posebej ima svojo ceno. Skupek vseh elementov, pri čemer so upoštevani vsi leseni deli (pult, podnožje, okrasne stranice, pokrivne plošče …), sestavlja končno ceno kuhinje. Zato vas za natančen izračun cene prosimo, da nam posredujete dimenzije prostora ter želje glede postavitve in opreme. Seveda pa je za vse najlažje, če nas obiščete na enem od več kot 60 prodajnih mest, kjer vam nudimo strokovno svetovanje. Če boste zadovoljni s predlogom kuhinje, pridemo brezplačno na vaš dom. Dogovorili se bomo o vseh podrobnostih in še natančneje izmerili prostor.

Cene naših kuhinj se gibljejo od cca 4.000 € in vse do cca 8.000 €, v povprečju pa kuhinja stane 5.500 €. Cena je odvisna od velikosti kuhinje ter od izbora elementov in materialov.

Ponujamo vam veliko več kot le kuhinjo, ponujamo vam nov prostor, ki bo postal srce vašega doma.

V kuhinjah Alples boste našli to, kar iščete.


Še več kuhinj Alples si lahko ogledate na naši spletni strani www.alples.si ali v našem  katalogu, ki si ga lahko naročite kar na dom.

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje ali pa nam  pošljete povpraševanje na alples@alples.si.

Obiščete nas v najbližjem salonu pohištva Alples.

In ne pozabite, na trenutne ugodnosti!!

Za dodatna vprašanja pa nas lahko tudi pokličeš na 04-51-18-304/306/307 ali pišeš na alples@alples.si.

Prednosti Alples kuhinj

Prednosti Alples kuhinj