Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Predsobe Magnet – moderno in elegantno pohištvo za predsobo

Predsobe

Datum objave: 23.04.23

Predsobe ob vstopu ustvarijo prvi vtis

Predsobe so prvi stik z notranjostjo doma. Naj bo to obiskovalec, dostavljalec hrane ali stalni prebivalec, ta prostor je vedno najbolj izpostavljen del domovanja. Ravno zato je pomembno, da se ob vstopu v dom počutimo prijetno, in da je ta za nas, tako kot za naše obiskovalce privlačen. Ta prostor mora biti hkrati funkcionalen ob odhodu, hkrati pa vabljiv, kadar se vrnemo.

Moderne predsobe Magnet sestavlja nekaj esencialnih kosov pohištva, ki nosijo tako funkcionalno kot estetsko vrednost. Elementi v modernem in preprostem slogu, ki krasijo vhod, služijo obešanju oblačil, shranjevanju čevljev, copatov in ostalih predmetov, ki jih nikakor ne smemo pozabiti ob odhodu iz doma. Naj naštejemo nekaj elementov, ki sodijo med osnovno pohištvo za predsobo.

Obešalne stene in omare za plašče so navadno prva stvar, pri katerih se gostje ustavijo ob vstopu v dom. Obešanju plašča sledi občutek razbremenjenosti, lahkotnosti, s tem dejanjem pa gost zares sprejme odločitev, da bo nekaj časa preživel znotraj stanovanja. Poznamo mnogo različic takšnih omar, v zadnjem času pa vse bolj zaželene postajajo vgradne omare za predsobo po meri. Takšen sistem z drsnimi vrati zelo učinkovito izkoristi prostor, hkrati pa je uporaben tudi za shranjevanje mnogih drugih predmetov.

Omarice za čevlje in copate so kos pohištva, ki poskrbi za urejenost in čistost prostora ob vhodu. Z uporabo tega elementa bomo se izognili umazaniji na tleh, hkrati pa se tako tudi težje spotaknemo ob nepospravljene čevlje.

Prostor za sedenje ob preobuvanju je priročen še posebej za zimske mesece, kadar obuvanje in sezuvanje visokih škornjev predstavlja mučno opravilo. Ta prostor bodo cenili predvsem starejši in gibalno ovirani. Nepogrešljiv del pohištva za predsobe je tudi ogledalo, ki nam omogoča, da se pred odhodom prepričamo, da se v svoji koži dobro počutimo.


Povezava na katalog predsobe Magnet!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris predsobe Magnet.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

Za začetek pa prebrskajte spletno stran tukaj.

In ne pozabite, na trenutne ugodnosti! Povezava: tukaj!