Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Prenova opreme za kuhinjo pri podjetju Alples

Kuhinje

Datum objave: 18.09.20

Prišel je čas, ko smo se tudi pri nas odločili za prenovo kuhinje. Po veliko brskanja na spletu in pregledovanja različnih katalogov, revij in letakov, smo se odločili za prenovo kuhinje pri podjetju Alples, kjer so nas prepričali s svojimi konstruktivnimi nasveti, inovativnimi in dovršenimi rešitvami, dizajnom, kot smo si ga želeli ter odlično podporo – tako v času načrtovanja kuhinje kot v času njene montaže.

Kuhinja navdušuje z modernim dizajnom in obilico uporabnega prostora

Kuhinja, za katero smo se odločili, je sestavljena v črno beli kombinaciji. Kuhinjske fronte so bele s sijajem, kuhinjski pult pa je mat črne barve, kar pripomore k temu, da se pečica, napa in kuhalna plošča zlijejo s kuhinjo in delujejo kot celota. Kuhinja nas navdušuje z velikimi izvlečnimi predali, ki ponujajo ogromno prostora za shranjevanje, stvari pa so v predalih zelo enostavno dostopne, poleg tega pa jih z lahkoto po uporabi pospravimo nazaj na svoje mesto. Nad kuhalno ploščo se nahajajo tudi omarice, ki se lahko prav tako pohvalijo z veliko praktično dostopnega prostora, kamor lahko pospravimo kuhinjske pripomočke in posodo.

Kuhinja pa ne ponuja zgolj veliko prostora za shranjevanje, pač pa se lahko pohvali tudi z obilico delovne površine. Na nasprotni strani stene se nahaja velik polotok, ki ponuja veliko delovne površine, mi pa lahko v kuhinji brezskrbno ustvarjamo. Da se lahko med ustvarjanjem v kuhinji tudi družimo, smo na nasprotno stran polotoka umestili tudi tri barske stole, ki omogočajo druženje tudi v času pripravljanja obrokov. Celotna oprema za kuhinjo odlično sovpada z našo jedilnico in prostor povezuje v celoto.

S pomočjo 3D izrisa se je za prenovo kuhinje še lažje odločiti

V podjetju Alples so nam zares kakovostno svetovali o tem, kako najbolje izbrati opremo za kuhinjo in hkrati poskrbeli, da so bile vse naše želje upoštevane. Seveda pa je k lažji odločitvi pripomogel tudi 3D izris kuhinje, ki so nam ga pripravili v salonu. S pomočjo izrisa si je bilo zares enostavno predstavljati, kako bo kuhinja izgledala, poleg tega pa lahko tako zelo enostavno ugotovimo tudi, kaj natanko nas pri kuhinji moti in stvari še pred izdelavo pohištva popravimo. Poleg izjemne podpore pri odločitvi o tem, kakšno kuhinjo izbrati, pa so se v podjetju Alples izkazali tudi pri montaži kuhinje, ki je bila narejena kot dogovorjeno, kuhinja pa je prav takšna, kot smo si jo želeli.

Naše primarno poslanstvo je, da pomagamo kupcem pri ustvarjanju doma, zato smo vam še vedno na voljo na e-pošti salon@alples.si in na telefonu 04-51-18-304, 04-51-18-306 ali 04-51-18-307 .


Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu naših kuhinj!

In ne pozabite, na trenutne akcije! Povezava: tukaj!