Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Prostorna kuhinja

Kuhinje

Datum objave: 20.04.19

Hvala celotni ekipi v salonu Novi dom Šempeter, še posebej pa svetovalcu Primožu za vse. Prijaznost že ob prvem obisku vaše trgovine. 🙂

Nadaljnje sodelovanje je bilo več kot vzorno, profesionalno. Stanka svoje delo opravlja z veseljem in dušo, je pravi entuziast. Ravno zaradi nje sva se odločila za nakup pri vas in za kuhinjo Alples. Danes sta monterja kuhinjo postavila. Sta super ekipa, prijazna in strokovna. Za enkrat je vse v superlativih.

Hvala vam in še veliko zadovoljnih kupcev.

Zadovoljna družina 🙂


Kotna kuhinja podjetja Alples ponuja obilico prostora tako za shranjevanje najrazličnejših kuhinjskih pripomočkov in živil, kot tudi za samo delo v kuhinji, saj se pult razprostira čez celotno steno in nam tako ponuja veliko delovne površine na kateri lahko ustvarjamo različne dobrote v katerih bomo uživali tako mi kot tudi naši najdražji. V elementih lahko prostor razporedimo poljubno – odločimo se lahko tako za omare kot tudi za predale, še posebej pa so v zadnjem času priljubljene izvlečne shrambe, ki ponujajo obilico enostavno dostopnega prostora, primernega predvsem za shranjevanje živil. Nikakor ne smemo pozabiti na kotne izvlečne elemente, ki nam omogočajo, da kar se da izkoristimo tudi prostor v kotih, ki velikokrat ostane tudi neizkoriščen.

Bela kuhinja visokega sijaja nam omogoča enostavno vzdrževanje, saj jo je nekajkrat mesečno potrebno le prebrisati. Če se na vratih elementov slučajno pojavijo odtisi, jih je najenostavneje odstraniti s pomočjo razmaščevalca, vendar se zaradi ročajev odtisi najverjetneje sploh ne bodo pojavili.

Steklo keramična plošča, ki je pomaknjena v kot, ponuja odličen prostor za kuho, poleg tega pa je dobro, da si ob kuhalni plošči pustimo nekaj prostora, kamor bomo med kuho lahko odlagali različne pripomočke. Kuhalna plošča se nahaja v bližini pomivalnega korita, kar je izjemno koristno med samo kuho, ko med delom na štedilniku velikokrat potrebujemo vodo ali pa želimo uporabljeno posodo odložiti v pomivalno korito. Delovni prostor je v kuhinji smiselno postavljen v obliko delovnega trikotnika, delo pa tako poteka nemoteno in hitro. Nikakor pa ne smemo pozabiti na pomivalni stroj, ki je nameščen pod pomivalnim koritom, kar je tudi nadvse praktično, saj iz pomivalnega korita navadno posodo zlagamo direktno v pomivalni stroj, seveda pa je moramo pred tem tudi oplakniti.


Salon pohištva Novi dom
Stanka Pišot s.p.
Cesta Goriške fronte 81/a
Šempeter pri Gorici
http://www.novidom.net
Tel: 05/3934800
E-mail: info@novidom.net
E-mail: novidom@siol.com


Povezava na katalog kuhinj!

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Za začetek pa prebrskajte spletno stran tukaj.