Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Stilsko pohištvo po meri prostorov vašega doma

Pohištvo za ves dom

Datum objave: 30.11.19

Pohištvo po meri ima, v primerjavi z masovno izdelanimi pohištvenimi elementi, mnogo prednosti. Pri tem je pomembno poudariti kakovost materialov in izdelave ter kakovostno obdelavo lesa. Velika prednost pohištva po meri je v tem, da po natančnih meritvah ustreza vsem dimenzijam v prostoru, zato je to tudi idealna priložnost, če imajo sobe določene omejitve in neklasične postavitve. Za učinkovitejšo izkoriščenost prostora tako lahko s pohištvenimi elementi po meri  zapolnite kote in stene, kamor ne morete namestiti tovarniško izdelanih elementov. Prilagodljivo pohištvo je idealno tudi za opremljanje garsonjer, apartmajev in mansard, kjer je potrebno vse funkcionalne kose pohištva namestiti v manjše prostore. Pohištvo s posameznimi elementi po izbiri hkrati omogoča, da posamezne elemente prilagodite svojim potrebam in željam po funkcionalnosti in stilu, saj lahko izbirate med številnimi odtenki barv in slogi, kot je moderen, klasičen in rustikalen slog. Da bi pohištveni elementi lahko ustrezali vsem zahtevam in željam, je zato pred nakupom najbolje narediti natančen 3D izris v sodelovanju s strokovnjaki, ki vam bodo svetovali pri izbiri.

 

Stilsko pohištvo za ves dom

Stilsko pohištvo za ves dom omogoča, da v sobah v stanovanju ali hiši ustvarite vizualno ravnovesje z enotnim slogom in barvami. S pohištvenimi elementi v dopolnjujočih se barvah, stilih, materialih, zaključnih elementih, detajlih in dizajnu lahko opremite vse prostore, od spalnice, kuhinje, dnevne sobe, mladinske sobe ter do predsobe. Tako lahko posamezen pohištveni element namestite tako v kuhinjo kot v dnevno sobo, pri čemer se bodo barve in vzorci estetsko dopolnjevali.

Stilsko Pohištvo Globus

Stilsko pohištvo daje videz oblikovne skladnosti, pri čemer lahko kombinirate med različnimi elementi, jim dodajate police, namestite vitrine, izbirate med dimenzijami in odprtimi ali zaprtimi pohištvenimi elementi. Stilsko pohištvo pa pridobi na dodatni skladnosti tudi s prefinjenimi detajli, ki so vgrajeni v različne pohištvene elemente. Le-ti se med seboj dopolnjujejo z enakim slogom in materialom ročajev, lesenih obrob, drugih zaključnih elementov ter z enako obdelavo lesa, ki se v kombinaciji z enotnimi barvnimi odtenki preliva in ustvarja stilske prehode med modernim in klasičnim.

Kuhinjska oprema po meri – tri različni slogi

Stilsko pohištvo vključuje tudi kuhinjsko opremo po meri, pri čemer lahko izbirate med tremi različnimi stili. Moderna kuhinjska oprema s sodobnim dizajnom zajema pohištvene elemente s čistimi in minimalističnimi linijami, kjer se lahko izmenjujejo vpadljive barve v kombinaciji z nežnim lesom. Kuhinjo po meri lahko opremite tudi s klasičnimi pohištvenimi elementi v kakovostno obdelanem lesu ter z rustikalnimi elementi, ki ustvarjajo podeželski stil kuhinje. Ne glede na izbrano stilsko pohištvo, pa mora biti kuhinjska oprema ergonomsko oblikovana in funkcionalna, zato da je kuhanje z ostalimi opravili čim bolj varno in enostavno. Udobje pri kuhanju zagotavlja kuhinjska oprema, ki je izdelana iz kakovostnih materialov, ima stabilno in trpežno vgrajeno okovje ter učinkovite sisteme blaženja. Kuhinjski opremi po meri pa lahko dodajate tudi različne detajle, barve front, ročaje, podnožja ter izbirate med različnimi stopnjami sijajnosti obdelave. Pohištvo po meri omogoča, da izberete kuhinjsko opremo, ki ustreza dimenzijam in razpoložljivosti prostora. Tako imajo lahko večje kuhinje tudi otok z dodatnim pultom, ki je namenjen pripravi in uživanju hrane ter druženju v osrednjem prostoru kuhinje.

 

Ideje za opremljanje spalnice in vgradne omare po meri

Pohištveni elementi v spalnici naj bodo razporejeni tako, da ustvarjajo prostor za mir in počitek. Pri tem lahko izbirate med stilskim pohištvom z modernimi ali klasičnimi elementi v različnih kombinacijah barv in lesa. V spalnice lahko namestite udobne francoske in zakonske postelje, pri čemer obstaja tudi možnost vgraditve dvižne postelje, ki ima spodaj predal z dodatnim ležiščem ali pa s prostorom za shranjevanje. Vsaka spalnica potrebuje tudi garderobno omaro, ki je lahko drsna ali klasična z vrati. V garderobne omare lahko dodajate različne notranje elemente, kot so izvlečne police, predali, obešalne palice ter nosilci hlač in kravat. Spalnico pa lahko opremite tudi z vgradno omaro po meri, še posebej, če nimate dovolj prostora za namestitev garderobne omare ali pa ima prostor nepravilne stene, prehode, poševne strope in kote. Z vgradno omaro boste lahko optimalno izkoristili prostor, saj je to pohištvo izdelano po meri dimenzij v prostoru. Spalnico pa lahko opremite tudi z drugimi pohištvenimi elementi, kot so nočne omarice, komode in predalniki.

 

 

Opremljanje dnevne sobe s pohištvenimi elementi v različnih postavitvah

Opremljanje dnevne sobe je enostavnejše, če izberete vse prednosti, ki jih nudi stilsko pohištvo, pri čemer lahko izbirate med različnimi dimenzijami elementov in barvami. Tako lahko dnevno sobo opremite s kombiniranjem različnih pohištvenih elementov ter pri tem izbirate posamezne elemente, ki se razlikujejo v določenih funkcijah, notranjih elementih in detajlih. Tako lahko pri dnevnih regalih izbirate med stenskimi policami različnih dimenzij, visečimi elementi in omaricami v vitrini ali brez, omaricami na tleh, spodnjo površino, kjer stoji televizor in drugo. V dnevno sobo lahko postavite tudi samostojno garderobno omaro, ki je v slogu, materialih in barvah skladna z ostalimi pohištvenimi elementi v prostoru. Stilsko pohištvo dnevnih sob vključuje tudi klubsko mizico v različnih oblikah in dimenzijah, ki skupaj s sedežno garnituro ustvarja osrednjo točko v dnevni sobi. V dnevni sobi pa lahko ustvarite tudi delovni kotiček s pisalno mizo, ergonomskim stolom in predalnikom na kolescih.


Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu naših kuhinj in cenovne primere!

CELOVITA STORITEV pri naročilu kuhinje!

In ne pozabite, na trenutne akcije! Povezava: tukaj!