Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

V podjetju Alples strankam pomagamo tudi s svetovanjem na daljavo

Kuhinje
Vgradne omare

Datum objave: 05.12.20

Ste se tudi v znašli pred opremljanjem vašega stanovanja, vendar vam je zaradi situacije, ki je nastala z epidemijo korona virusa, neprijetno v salon, ali pa do njega sploh ne morete? Situacija je neprijetna tako za stranke kot tudi za nas ponudnike. Vendar lahko z nekaj pozitivne volje in digitalne tehnologije, ki nam je na voljo, rešimo marsikatero težavo. V podjetju Alples se zavedamo izjemnega pomena svetovanja pri opremljanju notranjih prostorov, zato vam pri nas ponujamo svetovanje na daljavo.

svetovanje na daljavo

Z opremljanjem notranjih prostorov večina ljudi ni soočena prav pogosto, zato vse skupaj predstavlja še nekoliko večji zalogaj. Ker gre za relativno visoko investicijo, si seveda vsi želimo, da bi notranji prostori kar se le da kvalitetno opremljeni, želimo pa si tudi, da bi bili praktični in estetsko dovršeni. Seveda pa nekdo, ki na področju notranje opreme nima veliko izkušenj, težko zadosti vsem željam in še težje vsem potrebam, ki jih ima. Prav zato je svetovanje na daljavo v tem trenutku zelo dobra izbira, s pomočjo katere bomo lahko poskrbeli za opremljanje stanovanja, kot smo si ga zmeraj želeli.

Kot eden največjih izzivov se še zmeraj kaže nakup kuhinje po naročilu

Če se odločate za nakup kuhinje po naročilu, vam bomo s kakovostnim svetovanjem na daljavo in 3D izrisom kuhinje v podjetju Alples v veliko pomoč. Pri izbiri kuhinje je namreč potrebno upoštevati veliko malenkosti, ki na koncu tvorijo celoto – ki nas lahko prepriča ali pa tudi ne. Zelo pomembno je, da smo pozorni na pravilno razporeditev prostora. Kuhinja mora zagotavljati dovolj delovne površine, da lahko brez težav ustvarjamo, poleg tega pa mora biti v njej na razpolago tudi dovolj odlagalnega prostora, da bomo lahko pospravili živila, kuhinjski pribor in posodo. Poskrbeti je potrebno tudi, da so t.i. ”delovne postaje” v kuhinji smiselno razporejen. Če bo pomivalno korito predaleč vstran od štedilnika, bo delo oteženo. Delo bo oteženo tudi, če med štedilnikom in hladilnikom ne bo dovolj prostora, da bi odložili na primer kuhalnico s katero mešamo ali začimbe, ki jih potrebujemo. Z nasveti naših strokovnjakov bomo poskrbeli, da vas bo vaša kuhinja popolnoma prepričala in vas bo navduševala vsak dan znova. Poskrbeli pa bomo tudi za 3D izris kuhinje, s pomočjo katerega si boste prostor bolje predstavljali in po želji lahko tudi še kaj spremenili.

4 koraki za uspešno svetovanje na daljavo.

  1. Pred svetovanjem na daljavo o opremljanju kuhinje po naročilu ali drugih prostorov v vašem stanovanju, vas vljudno naprošamo, da si na naši spletni strani pogledate različne kataloge kjer lahko izberete svoj najljubši model pohištva, barvo, ročaje in druge detajle, veliko idej pa lahko dobite tudi o postavitvi pohištva. Če govorimo o opremljanju kuhinje, nam lahko zapišete tudi želje glede bele tehnike. Več na 
  2. Po tem pripravite tloris, da bomo vedeli, kako bo kuhinja umeščena v prostor. Tloris ali vsaj natančne mere nam pošljite prek obrazca ali direktno na naslov alples@alples.si ter dopišite svoje želje in okvirno izbiro. Ne pozabite zapisati svoje telefonske številke kamor vas lahko pokličemo v primeru kakršnih koli vprašanj.
  3. Izdelali bomo optimalno postavitev v obliki 3D izrisa po meri za vaš prostor z upoštevanjem vaših želja in vam ga poslali v predogled.
  4. Po elektronski pošti vam bomo skupaj s ponudbo poslali tloris, naris, 3D izris in QR kodo. Sledijo lahko vsi možni popravki in sicer preko telefona ali spleta.

Obrazec za povpraševanje kuhinj

Pri nakupu dnevne sobe bodimo pozorni na razporeditev pohištva

Tudi pri nakupu dnevne sobe po naročilu se velikokrat zatakne. Dnevna soba mora biti prostor, kjer se bomo sprostili in se počutili dobro. Zato je pomembno, da je postavitev pohištva praktična, pohištvo pa naj bo izbrano skladno z vašimi željami in z zahtevami prostora. Predvsem je pomembno, da je med posameznimi kosi dovolj prostora in se lahko v prostoru udobno gibljete. Trenutno je izjemno priljubljeno, da oblazinjeno pohištvo ne postavite ob steno, ampak kot prosto stoječe v center sobe, kjer tvori središče dnevne sobe. To si seveda lahko privoščite, le je prostor dovolj velik, drugače se je bolje odločiti za namestitev oblazinjenega pohištva ob steno prostora, saj si bomo tako zagotovili več prostora. Več o dnevnih sobah.

Pri izrisu otroške sobe je potrebno razumeti, da se mora soba razvijati z otrokom

V Alplesu bomo poskrbeli tudi za izris otroške sobe. Pri opremi otroške sobe je potrebno upoštevati starost otroka in tudi dejstvo, da bo otrok rasel in se razvijal, z njim pa se mora razvijati tudi otroška soba. To je potrebno imeti v mislih že pri izrisu otroške sobe, saj nas v nasprotnem primeru kaj hitro čaka prenova sobe. Ko so otroci majhni je potrebno biti pozoren, da so vogali pohištva zaobljeni, saj se majhni otroci radi podijo sem ter tja, pri tem pa ni mogoče izključiti, da se v pohištvo ne bodo zaleteli. Majhnim otrokom pustimo dovolj igralnega prostora, ki ga bomo lahko, ko bo otrok zrasel, spremenili v učni kotiček. Več o otroških in mladinskih sobah.

V podjetju Alples vam bomo ponudili kakovostno storitev svetovanja na daljavo tako pri opremljanju kuhinj, dnevnih sob, otroških sob, kot tudi spalnic in drugih prostorov vašega doma. Z ekipo s strokovnim znanjem podkovanih svetovalcev bomo poskrbeli, da bo izkušnja opremljanja vašega stanovanja tudi v času epidemije prijetna – in varna.

Naše primarno poslanstvo je, da pomagamo kupcem pri ustvarjanju doma, zato smo vam še vedno na voljo na e-pošti salon@alples.si in na telefonu 04-51-18-304, 04-51-18-306 ali 04-51-18-307 .


Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu naših kuhinj!

In ne pozabite, na trenutne akcije! Povezava: tukaj!