Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Zgodba zadovoljne stranke

Kuhinje

Datum objave: 11.10.18

Naša družina se je odločila za nov dom, seveda je zato potrebno izbrati tudi novo pohištvo. Iz preteklih izkušenj smo se za nakup odločili pri Novem domu v Šempetru pri Gorici, kateri so nam prijazno in strokovno svetovali pri opremi našega doma.

Za pohištvo Alples smo se odločili zaradi preteklih izkušenj saj smo že imeli otroške sobe Alples planet ter ostalo pohištvo,  tako da izbira proizvajalca sob sploh ni bila vprašanje.

Ker pa imamo možnost otroških oziroma mladinskih  sob v mansardi je bila edina opcija vgradne omare. Po izrisu omar ter strokovnemu svetovanju osebja Novi dom  smo ugotovili, da z vgradnimi omarami najbolj izkoristimo prostor in tako je ena stvar vodila k drugi in smo nadaljevali z vgradnimi omarami tudi v spalnici. Ker smo bili tako z svetovanjem, kvaliteto,  montažo in končnim izgledom  zelo zadovoljni smo se odločili, da zaključimo celoto omar z elegantno vgradno omaro po miri v hodniku. Omara ni samo lepa temveč  je  tudi zelo funkcionalno razporejena ter lepo zaključena z posebnim detajlom.

Ena stvar je vodila k drugi z kvaliteto Alples ostalega pohištva smo bili zelo zadovoljni tudi po več letih,   zato smo se odločili tudi za kuhinjo Alples katero pa smo zaključili še z jedilno mizo. Seveda so ustrezni popustu tudi pripomogli k hitrejši odločitvi.

Tako izris, želje, možnosti zaradi višin, strehe… ni bilo tako enostavno, potrebnih je bilo  veliko usklajevanj tako z svetovalcem v Novem domu kot v Alplesu ter potrpežljivosti z vseh strani vendar se je no koncu izplačalo. Tako, da prav gotovo Alples pohištvo priporočam in seveda strokovno svetovanje zaposlenih v Novem domu v Šempetru.

Zadovoljna stranka iz Šempetra pri Gorici


Salon pohištva Novi dom
Stanka Pišot s.p.
Cesta Goriške fronte 81/a
Šempeter pri Gorici
http://www.novidom.net
Tel: 05/3934800
E-mail: info@novidom.net
E-mail: novidom@siol.com

 


Povezava na katalog kuhinj!

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Za začetek pa prebrskajte spletno stran tukaj.

In ne pozabite, na trenutne ugodnosti! Povezava: tukaj!