Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Dnevna soba je poleg kuhinje osrednji prostor vašega doma. Tam se družite z družino in prijatelji, sproščate ob pogovoru, branju ali gledanju televizije, zato poskrbite, da bo to zares prijeten prostor.

Pohištvo dnevne sobe je najpomembnejši element, ki mu je vredno posvetiti pozornost. Razmislite o stilu, ki vam je všeč.  Ali bo to moderna dnevna soba  čistih ravnih linij  z le nekaj kosi pohištva, ki pa morajo imeti vse, kar sodi k opremi sodobnega multimedijskega kotička? Ali vam je bolj pri srcu klasična dnevna soba, kjer bi želeli poleg elementa za televizijo tudi biblioteko in nekaj več prostora za shranjevanje, mogoče celo za oblačila?

Dnevna soba

Dnevne sobe po meri

NOVO! Kuhinja in dnevna soba v popolni harmoniji!

Preglej dnevno sobo

Dnevna soba

Dnevne sobe Magnet

Ljudje smo družabna bitja, življenjsko smo odvisni od srečevanja in druženja. Srečni smo lahko, če se naše socialno življenje odvija v urejenih, barvno usklajenih in našim potrebam prilagojenih prostorih. Prvi v vrsti takih prostorov je vsekakor naš dom, kjer je naš vpliv na urejenost bivalnega okolja lahko največji.

Preglej dnevno sobo

Dnevna soba

Dnevna soba Prizma

Prefinjena moderna dnevna soba v barvnih kombinacijah bele in oreha ter peščene in oreha omogoča tako klasične kot moderne postavitve.

Preglej dnevno sobo

Dnevna soba

Dnevna soba Center

Program Center je namenjen opremljanju različnih prostorov. Z njim lahko opremite spalnico, mladinski sobo, dnevno sobo, predsobo, še posebej primeren je za opremo apartmajev in garsonjer.

Preglej dnevno sobo