Dnevna soba Prizma

Dnevna soba Prizma

Prefinjena moderna dnevna soba v barvnih kombinacijah bele in oreha ter peščene in oreha omogoča tako klasične kot moderne  postavitve. Čiste elegantne linije popestri dekorativna letev na lakiranih frontah, ki je oblikovna značilnost programa. Pestra izbira elementov, poleg omar za shranjevanje, vključuje elemente za zabavno elektroniko, knjižne regale ter kotni elementi. Za prijetno vzdušje ambienta poskrbi osvetlitev vitrin in stenskih polic.


Povezava na katalog!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

In ne pozabite, na trenutne ugodnosti!

 

Dnevna soba Prizma
Barve korpus
Oreh Prizma
Prizma bela
Barve fronte
Peščena lak
Prizma bela lak

Elementi za zabavno elektroniko so funkcionalni in prilagojeni potrebam uporabnika.

TV elementi s klopnimi vrati in izvrtinami za kable omogočajo lahek dostop do priključkov in enostaven priklop komponent.

TV nastavek ima prav tako izvrtine za kable, poleg tega pa dodaten prostor za shranjevanje za klopnimi vrati.

Nizki elementi globine 490 mm imajo hrbtišče zamaknjeno v notranjost, tako da pridobimo prostor za razpeljavo potrebnih kablov.

 

Osvetlitev vitrin in stenskih polic poskrbi za prijetno vzdušje ambienta.

Svetlobni LED trakovi z enostavno pritrditvijo so primerni kot dodatek stenskim policam, v vitrine pa k steklenim policam lahko dodajamo svetilke v obliki palic.

Predalnik z dvojnim predalom

Posebnost je predalnik širine 1200 mm z dvojnim predalom, ki ima v notranjosti dva ločena oboda predalov, ki sta enaka kot pri predalu širine 600 mm in omogočata bolj stabilen izvlek. Enak dvojni predal imamo tudi pri predalniku dolžine 1800 mm.

Kotni element

Kotni element omogoča klasične kotne postavitve sestavov, brez izgube dragocenega prostora.

4 knjižne omare

Program dopolnjujejo 4 knjižne omare - odprti regali za shranjevanje knjig in okrasnih predmetov.

Kakovostno pohištveno okovje omogoča preprosto uporabo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Skrita vodila predalov z blaženjem omogočajo mehko in tiho odpiranje in zapiranje predalov. Vsa vrata in vitrine vsebujejo blažilec zapiranja vrat, odmične spone vrat pa so na podloge pritrjene na “clip” sistem brez vijačenja.

Kvaliteta

Kot vodilni proizvajalec pohištva na slovenskem trgu se dobro zavedamo dejstva, da bomo lahko pridobljen položaj ne le ohranjali ampak tudi izboljševali, samo če bomo dosegali najzahtevnejše kakovostne standarde, ki jih zahtevajo kupci našega pohištva. Veliko pozornost namenjamo kakovosti na vseh področjih dela. Stalno spremljamo razvoj novih materialov, tako da lahko vedno ponudimo najboljše, kar trg nudi. Visoko tehnološka proizvodnja, ki stalno stremi k posodobitvi in izboljšavam, je porok, da so izbrani materiali tudi kakovostno obdelani. Prav posebno pozornost pa posvečamo tudi prodajnim mestom, saj želimo, da se ves trud in delo, ki sta bila vložena v izdelek odražata na razstavnem prostoru. Poleg atraktivnih postavitev vam prikažemo tudi raznovrstnost in širino programa.

Montaža

Da bo izbrano pohištvo postavljeno v prostor točno tako, kot ste si zamislili, vam v trgovini nudijo montažo za vse naše izdelke iz redne ponudbe in predelave. Monterji vam bodo, glede na vaše zahteve, kvalitetno montirali izbrano pohištvo. Tako montirano pohištvo bo funkcionalno in oblikovno brezhibno služilo svojemu namenu.

Dobavni rok

Dobavni rok od Alplesa do trgovine je:
  • za redno ponudbo 30 dni od datuma naročila (za kuhinje 45 dni),
  • za standardne predelave in rezervne dele pa tudi 30 dni od datuma naročila.
V primeru spremembe naročila se kot datum naročila upošteva datum zadnje spremembe.

Kvaliteta / cena

Dandanes je na trgu velika izbira cenovno zelo ugodnega pohištva. Pohištva za enkratno uporabo. V katerega je vgrajen nekakovosten material in je temu primerno tudi obdelan. V Alplesu se zavedamo, da pohištvo ni konfekcija, da ga ne kupujemo le za krajše obdobje. Zato vedno stremimo k temu, da vam lahko ponudimo pohištvo sodobnih oblik in predvsem kakovostne izdelave, vse skupaj pa podprto z brezhibno poprodajno storitvijo.

Sestavljivost

Ker smo si ljudje različni in imamo različne želje in potrebe, je povsem razumljivo, da si želimo pohištvo oblikovati sebi primerno. Zato je razvito tako, da si vsak lahko oblikuje sebi primerno postavitev. Da mu ustreza tako oblikovno kot funkcionalno. Ker je pohištvo sestavljivo, je potrebno le malce iznajdljivosti in za vsakogar se najde optimalna rešitev. Sestavljivost pohištva tudi omogoča, da prostorsko izkoristite prostor, ki je žal velikokrat premajhen. To dosežete z kombiniranjem različno širokih, visokih in globokih elementov.

Širina ponudbe

Širino ponudbe v Alplesu razumemo na več načinov.
  • Širok spekter programov omogoča, da opremite predsobo, dnevno sobo, spalnico, otroško in mladinsko sobo, kabinet, domačo pisarno, turistično, hotelsko in apartmajsko sobo.
  • En prostor lahko opremimo z več programi. Tako da je lahko klasičen ali trendovski, lahko je mladosten ali umirjen, lahko je v eni ali v več barvah.
  • Z enim programom lahko opremimo spalnico, mladinsko sobo, predsobo, domačo pisarno, turistično, hotelsko ali apartmajsko sobo. Z drugim programom pa lahko opremimo dnevno sobo, kabinet in mladinsko sobo.
  • Prav tako lahko v sklopu enega programa izbiramo različne osnovne barve in različne barve vrat, predalov in vitrin.
Pod pojmom širina ponudbe ne mislimo le to, da lahko z našim pohištvom opremite predsobo, dnevno sobo, spalnico, in mladinsko sobo, ampak da lahko dnevno sobo opremite z različnimi programi. Dnevna soba je lahko klasična, moderna, mladostna, … svetla, temna, v eni barvi, v različnih kombinacijah. Z enim programom je mogoče opremiti zakonsko spalnico, mladinsko sobo, predsobo,...

Zmanjšanje višine regalov

PZ-R251, PZ-R351, PZ-R161, PZ-R261 bela, oreh

img4549

Zmanjšanje širine regalov:

PZ-R251, PZ-R351, PZ-R161, PZ-R261 bela, oreh

2

Zmanjšanje globine regalov:

PZ-R251, PZ-R351, PZ-R161, PZ-R261 bela, oreh

3

Zmanjšanje širine stenskih polic:

PZ-OP3, PZ-OP4, PZ-OP5, PZ-OP6  oreh/bela, oreh/oreh

4

Preglej katalog