Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Postelje predstavljajo pomemben kos pohištva spalnice Magnet

Spalnice

Datum objave: 23.05.22

Ljudje v postelji preživimo skoraj tretjino življenja, zato izbira primernega ležišča in vzmetnice nikakor ne sme biti prepuščena naključju ali zgolj estetski plati. Nakup postelje predstavlja dolgoročno investicijo, saj jo uporabljamo vsaj 10 let. Tehten premislek pred nakupom zato ni odveč.

Ustrezen model postelje izberemo glede na želeni tip ležišča, glede na prostorske zahteve in želje po izgledu posteljnega okvirja. Med najbolj priljubljenimi so kovinske in lesene postelje, odločite pa se lahko tudi oblazinjene. Pri izbiri materialov za leseno posteljo smo pozorni na kakovost lesa, predvsem na njegovo trdnost in obstojnost.

Les je naraven, zdravju in okolju prijazen material, ki ga je možno tudi reciklirati. Za postelje iz masivnega lesa je značilno, da imajo kljub morebitnim selitvam dolgo življenjsko dobo.

Zakonske, otroške in mladinske postelje so na voljo v vseh želenih dimenzijah, prav tako pa vam lahko posteljni okvir izdelamo po vaših željah. Še zlasti v primeru izdelave spalnice po meri. Zakonske postelje so običajno široke 160 ali 180 centimetrov, lahko imajo tudi vzglavje ali pa ne. Še posebej priljubljene so francoske postelje.

spalnice

Pri opremljanju moderne spalnice pomemben minimalizem

Pravo pohištvo moderne spalnice na dolgi rok zagotavlja zadovoljstvo, saj ustvari udoben, stilski in praktičen prostor, hkrati pa izboljša kakovost spanja.

Ključ do zadovoljstva ni prostor, natrpan s priljubljenim pohištvom, temveč minimalistična oprema, ki v prostor podaja osebnost in toplino. Tako naj opremljanje moderne spalnice zajema predvsem izbiro udobne postelje in prostorne garderobne omare ter nočno omarico. Če prostor omogoča postavitev dodatne komode, pa svojo oazo počitka opremite tudi s tem.

Pri opremljanju moderne spalnice ne smemo pozabiti niti na shranjevalne elemente, kot so garderobne omare za spalnico, regali, komode in nočne omarice, saj ne želimo, da bi naša oblačila in drobnarije kar prosto ležale po prostoru. Pri izbiri omare za spalnico bodite pozorni predvsem na videz in velikost shranjevalnega prostora.

Odločitev pa lahko olajšajo tudi nekateri drugi kriteriji, kot so na primer način montaže, material, iz katerega je določen kos pohištva izdelan, in seveda prostor, ki ga pohištvo zavzame. Spalnice namreč navadno niso ravno zelo prostorne in z izbiro prevelike moderne postelje ali omare lahko ta prostor še zmanjšamo.

Posteljni okvirji so na voljo v različnih dimenzijah, zato vam priporočamo, da pred nakupom postelje dobro izmerite prostor, kjer bo stala postelja, saj mora biti okoli nje dovolj prostora za neoviran dostop. Če vam prostor v spalnici dopušča, izberite zakonsko posteljo, ki je široka vsaj 180 centimetrov. Optimalno bi bilo, da ima vsak vsaj 90 centimetrov prostora.

posteljni okvirji

Postelje  spalnice Magnet prinašajo brezčasno eleganco

Spalnice Magnet prinašajo zaobljene brezčasne oblike ter elegantni, prostorni dizajn z inovativnimi rešitvami z namenom, da bi ustvarili sproščujočo oazo dobrega počutja.

Skrbno oblikovane podrobnosti pohištva spalnice Magnet dopolnjujejo raznoliki osnovni elementi, prostorne garderobne omare, moderni posteljni okvirji, postelje z zračnim podnožjem, različni ročaji ter naravni materiali, ki zagotavljajo zdrav spanec ter regeneracijo telesa.

Garderobne omare z mehkim zapiranjem, skupaj z osnovnimi elementi in posteljami dopuščajo spremembe v postavitvi ter nudijo optimalen izkoristek prostora. Zračne postelje Magnet z nastavljivim dnom po višini navdušujejo s preprostimi zaobljenimi linijami posteljnega ovirja in mehko oblazinjeno vzglavno končnico v treh barvah tkanine.

Vso opremo in pohištvo spalnice Magnet lahko prilagodite svojim željam in potrebam. Zato nikar ne odlašajte in še danes poskrbite, da vas bodo postelje spalnice Magnet pospremile v mirno noč, iz katere se boste prebudili v svež nov dan.

zakonske postelje Protect You Techology – zaščita  pred sevanjem

Elektromagnetna polja in elektromagnetno sevanje sta sestavni del življenjskega ter naravnega okolja. Elektromagnetno sevanje je neizogiben stranski produkt delovanja večine elektronskih naprav, kot so računalniki, tablice, televizije in pametni telefoni.

Da bi omejili vpliv sevanja na telo, so v podjetju Alples v nočne omarice Magnet, vgradili zaščito pred elektromagnetnim sevanjem – certificirano tkanino s filamenti NI/CU.

Zaščita pred sevanjem v spalnici je nevidno pritrjena na melaminsko ploščo nočne omarice in v 99-% prepreči prehod elektromagnetnega sevanja.

Rezultati merjenja s profesionalno merilno napravo razkrivajo, da je pohištvo s tehnologijo Protect You Tehnology nadvse učinkovita zaščita pred elektromagnetnim sevanjem, saj se le to zmanjša na najmanjšo možno mero. Zaščita pred sevanjem v spalnici je pritrjena na sodobne, elegantne nočne omarice Magnet, s katerimi pridobite tudi dodaten odlagalni prostor za svojo najljubšo knjigo.

moderne postelje

Postelje Alples za vse generacije in za vse okuse

Kot vodilni proizvajalec pohištva na slovenskem trgu se v podjetju Alples dobro zavedamo dejstva, da bomo pridobljeni položaj lahko ohranjali in izboljševali, samo če bomo dosegali najvišje kakovostne standarde. Zelo veliko pozornosti namenjamo kakovosti na vseh področjih dela.

Že več kot 65 let nabiramo izkušnje na področju načrtovanja, oblikovanja, proizvodnje in prodaje pohištva. Ko dodamo še inovativne ideje, ustvarjalnost in zagnanost, dobimo največje podjetje za proizvodnjo pohištva v Sloveniji.

Dolgoletne izkušnje in znanje, ki jih uporabljamo pri izdelavi pohištva, so garancija za kakovost izdelave in storitev. Skupaj nam zaupa več kot 3.500.000 zadovoljnih strank oziroma 18.000 na leto.

Z bogato tradicijo smo si pridobili izkušnje in znanje s katerimi znamo izkoristiti nove trende in tehnologije, ki jih zajete v izdelke nudimo kupcem.

moderni posteljni okvirji

Katalog si lahko ogledate >>> TUKAJ

Katalog spalnic Magnet
Katalog spalnic Magnet

Prilagodite spalnico Magnet svojim željam in potrebam! Tako ustvarjen bivalni prostor nas pospremi v mirno noč in zbudi v svež nov dan.

Oglejte si video spalnice Magnet


POHIŠTVO, KI PREDVIDEVA ŽIVLJENJSKA PRESENEČENJA
Življenja ni mogoče popolnoma načrtovati, včasih imamo občutek, da se z nami igra ali celo iz nas norčuje.
Tudi opremljanje spalnice je včasih težka naloga, potem pa se še spremenijo naše potrebe. Več kot dragoceno je zato zavedanje, da z nakupom spalnice ne bomo naredili nepopravljive napake.

Naše izdelke snujemo z mislijo na spreminjajoče se potrebe uporabnikov, zato so programi širši, imajo veliko različnih elementov in več barv, ročajev, njihova kvaliteta pa omogoča večkratno prestavljanje. Pri naših uporabnikih niso nič redkega dokupi ali spremembe v postavitvah. Ker nam je mar zadovoljstvo naših uporabnikov, nam manjši dokupi ali servis niso odveč.

Spalnico si lahko ogledate v živo v salonih pohištva;

Gorenjska:

  • Salon pohištva Alples v Železnikih,
  • Lesnini Jesenice
  • Lesnina Kenja,
  • Žakelj Lesce,
  • Prevc Dorfarje,
  • Dabor Kamnik.

Ljubljana:

  • Prevc BTC,
  • Lesnina Brdo.

Dolenjska:

  • Lesnina Novo mesto,
  • Mstudio Novo Mesto.

Primorska:

  • Darsen Izola,
  • Lesnina Koper,
  • Nova  oprema Vipava,
  • Nova oprema Jelšane,
  • Mega Pivka,
  • Lesnina Nova Gorica,
  • MGM Nova Gorica

Štajerska:

  • Lesotrg Lenart,
  • Lesdom Maribor,
  • Lesnina Maribor,
  • Šmigoc  Slovenska Bistrica
  • Šmigoc Ptuj,
  • Lesnina Levec,
  • Biooprema Šentjur,
  • Sanles Celje,
  • Jomesa Prebold.

Prekmurje:

  • Senpo Ljutomer,
  • Il ambienti Murska Sobota,
  • Lesnina Murska Sobota.

Povezava na katalog spalnic Magnet!
Dogovorite se za brezplačni 3D izris spalnic.
Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.
Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.
Za začetek pa prebrskajte spletno stran tukaj.
In ne pozabite, na trenutne ugodnosti! Povezava: tukaj!