Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Ideje za opremljanje spalnice, Alples spalnice

Spalnice

Datum objave: 26.02.20

Pri nakupu pohištva spalnice moramo biti pozorni na najrazličnejše malenkosti, od katerih bo kasneje odvisno ali nam bo spalnica všeč ali ne. V spalnici se moramo počutiti varno, udobno, domače in prijetno. Dobro je, da spalnica predstavlja mešanico lahkote, igrivosti, udobja in stila, ki nam ustreza. V podjetju Alples lahko najdemo prav to.

Če se bomo odločili za nakup spalnice Arabeska, bomo izbrali spalnico z ravnimi modernimi linijami, visoko eleganco in pridihom igrivosti. Izbiramo lahko med več različnimi sestavnimi deli spalnice, poleg tega pa nam spalnica Arabeska ponuja tudi možnost kombinacije različnih dekorjev, s katerimi lahko spalnico popolnoma prilagodimo svojemu okusu. Spalnica Arabeska razpira krila domišljiji in ustvarjalnosti. Ponuja širok izbor garderobnih omar za spalnico, opreme notranjosti garderobnih omar, postelj in nizkih elementov dopolnjuje široka paleta barv front in materialov. Da je udobje še večje, se lahko vse fronte omar pohvalijo z mehkim zapiranjem, kar v spalnico vnaša še dodatno mero udobja. Visoke garderobne omare se lahko pohvalijo z veliko prostora, kar nam bo omogočalo, da bomo imeli oblačila lično in priročno pospravljena. Klasične postelje z zračnim podnožjem imajo nastavljivo višino posteljnega dna, zračnost pa ležišču nudijo tudi postelje s preprostim in kakovostnim dvižnim mehanizmom. Postelje so moderne, oblikujemo jih lahko tako iz lesa kot tudi iz tekstila.

Pri nakupu pohištva spalnice pa moramo pomisliti tudi na to, ali se bomo odločili za spalnico z garderobno omaro ali bomo izbrali ločeno garderobo. Če je naš prostor nekoliko manjši, je smiselno v spalnico postaviti tudi omaro za spalnico, v kolikor pa si lahko privoščimo to, da prostor pregradimo, se lahko odločimo še za garderobno omaro, spalnica pa bo tako na pogled brez večjih garderobnih omar delovala nekoliko čistejše in prostornejše. V spalnici pa lahko namestimo tudi ogledalo. Dobro je, da se odločimo za takšno, v katerem se bomo lahko videli v celoti, saj bomo tako vedno lahko prepričali ali smo urejeni od glave do pet, preden zapustimo svoj dom.

Kako se je najbolje lotiti opremljanja manjše spalnice?

Ideje za opremljanje spalnice lahko najdemo tudi na spletnih straneh in v različnih katalogih, kjer lahko najdemo tudi zanimive ideje za opremljanje majhne spalnice. Če je spalnica manjša, je bolje, da se odločimo za svetlejše barvne odtenke, ki bodo prostor nekoliko povečali in ga naredili svetlejšega ter prostornejšega. Nikakor ne pozabimo na dekorativne detajle, kot so preproge, zavese in fotografije, ki bodo spalnico naredile še prijetnejšo.