Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Cristiano Ronaldo je spal v sobi, opremljeni z Alples pohištvom iz Železnikov!

Opremljanje objektov

Datum objave: 27.03.24

Sobe v ljubljanskem hotelu Grand Plaza, kjer je spala portugalska nogometna reprezentanca, smo izdelali v našem  podjetju Alples iz Železnikov.

Portugalska nogometna reprezentanca z zvezdnikom Cristianom Ronaldom je v ponedeljek ob ogromnem zanimanju javnosti prispela v Slovenijo. Pred ljubljanskim hotelom Grand Plaza, kjer so prespali noč pred prijateljsko tekmo s Slovenci, se je zbrala množica nogometnih navdušencev in drugih radovednežev, ki so želeli za trenutek uzreti nogometne zvezdnike, preden so odšli na počitek.

SPORTALRonaldo in druščina že v hotelu, veliko tudi navijačev #video #foto

Prespali so v sobah, ki smo jih za najnovejšega med ljubljanskimi petzvezdičnimi hoteli izdelali v  podjetje Alples iz Železnikov. Za hotel Grand Plaza Ljubljana smo izdelali kar 350 sob, v katerih so v noči s ponedeljka na torek prespali tudi Ronaldo in njegovi reprezentančni kolegi.

Grand Plaza Ljubljana_Alples

Podjetje Alples je opremil hotel Grand Plaza Ljubljana v sodelovanju z oblikovalcem notranjega interierja g. Draganom  Kasikovic. Skupno sodelovanje  je privedlo do sočutnega oblikovanja pri načrtovanju in razvoju pohištva Alples, s katerim smo celovito opremili notranji interier največjega hotela v Sloveniji hotela Grand Plaza Ljubljana.

Hotel ATower (1)
Severna vrata Ljubljane; prestižni hotel Grand Plaza Ljubljana, 5*

Hotel Grand Plaza Ljubljana

Investitor: Zlatarna Celje d.d.
Kvadrutara: 30.000m2.
Etažnost: 4K+P+22
Višina objekta:72.0 m (81m)
Arhitekt: Boris Podrecca, Sandi Trajkov
Leto projektiranja: 2018-2020
Leto izvedbe: 2019-2021
Lokacija; Slovenska cesta 59, 1000 Ljubljana,  Slovenija, Ljubljana

V 22 nadstropjih smo opremili 350 sob in kopalnic različnih velikosti, pri čemer smo kot glavni material uporabili melaminsko oplemenitene plošče žlahtnega kostanja, ter dodatke v imitaciji zlata in kovine. Interier smo izpopolnili s steklom in ogledali, ki so poskrbela za optično povečanje ter izboljšano pretočnost prostora. V hotelske sobe smo namestili pohištvo za spalnico, pohištvo za kopalnico, pohištvo za dnevno sobo in jedilnico, pohištvo za predsobo ter kosovno pohištvo po meri.

Več na v članku Podjetje Alples opremlja hotel Grand Plaza Ljubljana, največji hotel v Sloveniji.

#Cristiano Ronaldo #alples #hotel Grand Plaza Ljubljana #grandplaza #Alples #Železniki #GrandPlazaLjubljana #CristianoRonaldo #kakovost #pohištvo