Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Kako izbrati pravo posteljo?

Spalnice

Datum objave: 19.12.19

Podjetje Alples je znano po tem, da s kakovostnimi pohištvenimi programi gradi lastno blagovno znamko, ki je kot taka prepoznana na trgu. Spalnica Arabeska je naslednica uspešne tradicije, iz katere povzema najboljše. Najboljše za vsak kos pohištva. Seveda tudi za postelje!

 

Udobje in oblika

V postelji preživimo tretjino svojega življenja, zato je potrebno dobro premisliti kakšno posteljo izbrati. V osnovi je postelja namenjena spanju, kar ne pomeni, da zato obliko zanemarimo. Kombinacija različnih materialov (les, tekstil) in barv (oreh, bela in sahara) popestri vsako spalnico. Mehke linije pohištva, še posebej postelj, pa nudijo udobje, ki se od spalnice pričakuje.

 

Oblazinjenje po želji

Ni pa spanje vse, za kar je namenjena postelja. Pred nočnim počitkom je prijetno prebrati poglavje ali dva priljubljene knjige, ali pa si v miru ogledati kakšen dober film. Za prijetno namestitev je potrebna udobna vzglavna končnica. Zato je izbira spalnice Arabeska najprimernejša izbira. Na voljo je velika izbira kvalitetnih, modernih in udobnih postelj, pri katerih je možna izbira kar treh različnih vzglavnih končnic. Odvisno od želja in potreb seveda.

 

Lesena vzglavna končnica je elegantno ukrivljena in zaobljena. Eleganco oblik dopolnjuje velika ploskev v dekorju prestižnega oreha Lincoln.

 

Leseno posteljo je mogoče kombinirati tudi z ravno, ali ukrivljeno tapecirano končnico in ji dodati izjemno eleganten in hkrati sodoben videz.

 

Povišana tapecirana vznožna končnica, v kombinaciji s tapecirano vzglavno končnico je praktična, elegantno sodobnega videza in svetla.

 

Oblazinjena postelja

Oblazinjena postelja izhaja iz oblike lesene postelje, ki je nadgrajena z oblazinjenjem. Tekstil za oblazinjenje je skrbno izbran, da ustreza najsodobnejšim trendom. Sivi barva je klasična in hkrati modna, njena tekstura pa izžareva pestrost in eleganco. Blago je obstojno proti obrabi, vodoodbojno in izredno enostavno za čiščenje. Z mehko krpo in blago milnico enostavno zagotovimo, da tekstil ostane čist in vzdrževan.

Tapecirana postelja z modno ravno ali elegantno ukrivljeno vzglavno končnico, pri kateri je mogoče izbirati tudi med dvema višinama vznožnih končnic, je lahkega in svetlega videza. V kombinaciji z velikimi površinami lakiranih front, po želji lahko bistveno pripomore k lahkemu in svetlemu značaju celotne spalnice. V kombinaciji z bolj klasičnimi in členjenimi postavitvami spalničnega pohištva, pa celotnemu ambinetu lahko ponudi pridih mode in glamurja.

 

Dodatni prostor za shranjevanje

Priznajmo, da nam v spalnici vedno primanjkuje prostora za shranjevanje. Saj kar poka po šivih, ugotavljamo in iščemo rešitve, kam bi še lahko pospravili svoje imetje.

Zato je pametno izkoristiti možnosti, ki jih nudi pohištvo v spalnici. Pri spalnici Arabeska se lahko dodatno izkoristi prostor pod ležiščem. Dvižna postelja oziroma postelja z dvižnim dnom ima prostor pod letvenim dnom. To je praktična in moderna postelja, ki jo izdelujemo različnih barv, materialov in dimenzij.

Super ideja za majhna stanovanja, majhne spalnice oziroma takrat, ko se nam zdijo omare premajhne za vse stvari, ki jih potrebujemo redkeje. Shranjevalnega prostora za zlaganje pod posteljo je enako kot v 2 metrski visoki omari. Prav tako je vse pregledno in dostopno.

Skratka, top postelja in kar se funkcije tiče, res odlagališče za vso kramo, ki jo uporabljamo nekajkrat na leto.

Dvižna postelja vključuje kakovosten dvižni mehanizem in letveno dno z 20-imi letvicami, ki je dovolj gosto tudi za uporabo ob izbiri vzmetnic z žepkastimi vzmetmi. in zato so te postelje nekoliko dražje.

 

Detajli so pomembni

Postelje Arabeska imajo debele stranice in trdno konstrukcijo. Pomembni so tudi detajli; trendovsko oblikovan profil stranic, oblika vogalnikov in sodobno oblikovano podnožje.

Kotna spalnica Arabeska

Višina postelj

Osnovna višina postelje je v primerjavi z ostalimi Alplesovimi posteljami za 3 cm višja, kar omogoča večjo končno višino in posledično lažje vstajanje. Poleg tega pa lahko spreminjamo višino posteljnega dna, tako da višino ležišča prilagajamo željam in potrebam posameznika.

Vse klasične postelje so poleg standardne dolžine 200 cm, na voljo tudi v dolžinah 210 cm in 220 cm.

Povezava na vse elemente tukaj >>

Osvetlitev postelje

Vsem posteljam je mogoče dodati nežno nočno osvetlitev tal ob posteljnih stranicah s senzorjem na gibanje.

in gibljivi nočni lučki. 

Za Alples je samoumevno, da so razvejana prodajna mreža, kratek dobavni rok, kakovostna montaža, servis in garancija porok za dolgoročno zadovoljstvo uporabnikov naše nove spalnice Arabeska. Zato se udobje prične že z nakupom in ne šele s prvo nočjo prespano v novih posteljah.


Izkoristite promocijske popuste. Več na https://bit.ly/2VRcWLj

Več o spalnicah Arabeska si lahko ogledate na spletni strani povezavi https://bit.ly/35wYnRp

Dogovorite se za brezplačni 3D izris spalnice na https://bit.ly/2S5v81P

Katalog Arabeska si oglejte tukaj https://bit.ly/2OMlCRm ali pa ga naročite v tiskani obliki in vam ga pošljemo na dom https://bit.ly/2EGfTGU

Posamezne elemente si oglejte tukaj https://bit.ly/32vIvN6

Poglejte si vsa Alplesova prodajna mesta na spletni strani https://bit.ly/2QzU40p