Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Kakšno posteljo izbrati in kako se odločiti?

Spalnice

Datum objave: 08.05.22

Podjetje  Alples je znano po tem, da lastno blagovno znamko gradi na  kakovostnih pohištvenih programih. Kvalitetna izdelava in moderen dizajn pa nam omogočata tudi prepoznavnost ne le na domačem temveč tudi na tujem trgu. Novost med našimi uspehi je spalnica Samba. Predstavlja naslednico uspešne tradicije, iz katere povzema najboljše. Spalnica predstavlja skupek najboljšega v vsakem kosu pohištva od omare pa do seveda postelje.

Postelje

POSTELJA – Oblika in udobje

Kar tretjino svojega življena preživimo v postelji, zato je ključno, da dobro premislimo kakšno posteljo bomo izbrali. Postelja je v osnovi namenjena spanju zato večina misli, da sama oblika le te ni tako pomembna. Pa temu ni čisto tako. Material in oblika prav tako pomembno vplivata na vaše počitje. Bolj ko se nagibamo k naravnim materialom, bolje je za vaše zdravje. Ne glede na obliko in velikost spalnice, lahko to popestrimo s kombinacijo različnih materialov (les, usnje in tekstil) in barv (oreh, rjava in slonokoščena). To ali so robovi zaobljeni ali je je seveda stvar okusa, medtem ko mora biti velikost same postelje dodobra premišljena. Od velikosti postelje, je namreč odvisno koliko prostora boste imeli med spanjem. Ne glede na to ali spite mirno ali se med spanjem premikate, si raje izberite večjo, kot manjšo posteljo, še posebej če le to delite s svojim partnerjem / partnerico.

Spalnice

Postelje so lahko po želji tudi oblazinjenje

Poleg oblike in izgleda postelje je seveda pomembna tudi njena oblazinjenost. V kolikor imate navado v postelji brati ali pa iz postelje radi pogledate kakšno oddajo ali dve, potem veste, da je za dober počitek ob knjigi ali filmu pomembna tudi vzglavna končnica. Zato je izbira spalnice Samba, ki jo nudimo, prav gotovo primerna izbira. Pri spalnici Samba je na voljo veliko kvalitetnih, modernih in udobnih postelj, pri katerih je možna izbira kar treh različnih oblazinjenj vzglavne končnice.

Vse vzglavne končnice, ki imajo oblazinjen del, omogočajo da je pralno blazino možno hitro sneti in enostavno oprati v pralnem stroju. Vzglavne blazine so na voljo v dveh barvnih odtenkih, rjava kot slonokoščena, ki se ujemata z barvami preostalega pohištva spalnice Samba.

Magnet spalnica 01_2
Magnet spalnica 01_2

Blazina iz tekstilnega usnja

Blazina je na posteljno vzglavnico fiksno pritrjena. Usnje oziroma tekstil je izredno trpežen in enostaven za vzdrževanje in čiščenje. Čiščenje lahko izvajamo redno, saj je vse kar potrebujemo mehka krpa in blaga milnica.

Oblazinjena postelja je v osnovi enaka lesni postelji, ki pa je nadgrajena z oblazinjenjem.

Magnet spalnica 03_1
Magnet spalnica 03_1

Dodatni prostor za shranjevanje

Dejstvo je, da nam vsem v spalnici vedno primanjkuje prostora za shranjevanje. Zato je pametno izkoristiti možnosti, ki jih nudi prazen prostor pod posteljo. Pri spalnici Samba se lahko pri vseh posteljah, na tak ali drugačen način izkoristi prostor pod ležiščem. Dvižne postelje nudijo prostor pod letvenim dnom, pri klasičnih posteljah pa lahko pod postelje vstavimo velik predal ali več predalov, kamor lahko shranimo posteljnino ali druge predmete, ki jih ne potrebujemo vsak dan. Odločite se za spalnico Samba in se že prvo jutro zbudite spočiti in dobre volje.

Otroške sobe in mladinske sobe Magnet
Dvižna postelja z leseno končnico širine 140cm

 


Povezava na katalog spalnice Magnet!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris spalnice.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

Za začetek pa prebrskajte spletno stran tukaj.

In ne pozabite, na trenutne ugodnosti! Povezava: tukaj!

Spalnica Magnet_salon Alples_Železniki
Spalnica Magnet_salon Alples_Železniki