Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Kuhinje po meri in odlični ceni

Kuhinje

Datum objave: 22.06.20

Mini bela kuhinja narejena po meri na ogled v salonu kuhinj

Kuhinje po meri vam v podjetju Alples d. o. o. ponujamo po ugodni ceni. Pred nakupom kuhinje je potrebno dobro premisliti o prostoru in razporeditvi elementov, da bo vaša nova kuhinja po meri funkcionalna, pa tudi estetsko privlačna. Ker je kuhinja osrednji prostor vsakega doma, vam pri nas ponujamo možnost, da postane to kuhinja z dušo. Ne glede na to, kakšno kuhinjo želite, klasično ali moderno, naša ponudba je pestra in raznolika, zato smo prepričani, da bodo tudi najbolj zahtevni okusi pri nas prišli na svoj račun. Velika ponudba barv in obdelav namreč omogoča, da boste izbrali kuhinjo svojih sanj. Imate majhen prostor in je mini kuhinja edina rešitev za vas? Tudi za to lahko poskrbimo. Mini bela kuhinja po meri se bo popolnoma prilegala vašemu prostoru. Vas torej zanimajo kuhinje po meri? Cene so pri nas konkurenčne in ugodne. Vabljeni v naš salon kuhinj, kjer si lahko ogledate naše razstavne eksponate kuhinj. Z našimi svetovalci pa se lahko dogovorite tudi za 3D izris kuhinje po meri.


Še več kuhinj Alples si lahko ogledate na naši spletni strani www.alples.si ali v našem  katalogu, ki si ga lahko naročite kar na dom.

Prednosti naših kuhinj si oglejte➡️ tukaj.

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali jih obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples. In ne pozabite, na trenutne ugodnosti!!

Za dodatna vprašanja pa nas lahko tudi pokličeš na 04-51-18-304/306/307 ali pišeš na alples@alples.si.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu  ➡️ https://bit.ly/2wFhPuW

In cenovne primere ➡️ https://bit.ly/32xWbaG