Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Minimalističen izgled in izjemna kakovost opreme v apartmaju

Pohištvo za ves dom
Kuhinje
Kosovno pohištvo
Opremljanje objektov
Apartmaji

Datum objave: 15.07.19

Ko smo prvič obiskali poslovalnico podjetja Alples in ko smo kasneje pri tem podjetju naročili notranjo opremo za svoj apartma, si niti v sanjah nismo upali predstavljati kako vrhunska oprema nas bo v apartmaju razveseljevala. Apartma je tako barvno kot tudi konceptualno usklajen. Barve in materiali se medsebojno dopolnjujejo in prostore povezujejo v čudovito (in tudi zelo praktično) celoto. Vsa oprema, ki smo jo naročili pri podjetju Alples je vrhunske kvalitete in zelo trpežna pa tudi enostavna za vzdrževanje in čiščenje. Kuhinja z elementi bele barve deluje izjemno prostorno in ponuja veliko prostora za skupno ustvarjanje dobrot v kuhinji. Z lesenim pultom in elementi nad delovno površino smo tudi v kuhinjo vnesli nekaj topline in domačnosti, ki odlično dopolnjuje prostor in predstavlja barvit kontrast belim gladkim elementom. Linije so ostre in čiste, kuhinja pa tako deluje moderno in prostorno. Kuhinja pa poleg vsega ponuja tudi obilico prostora za shranjevanje tako posode in kuhinjskih pripomočkov kot tudi živil.

Kabinet je svojstven, vendar še vedno povezan z ostalimi prostori

Prostor, ki nas je prav posebej navdušil, je kabinet, ki je sestavljen iz preproste, a izjemno praktične pisalne mize, ki je opremljena z več predali, ki služijo kot odličen odlagalni prostor. Poleg tega se v kabinetu najdejo tudi police, kamor lahko odložimo knjige ali druge pisarniške pripomočke, seveda pa lahko kabinet popestrimo tudi z lično vazo ali pa izberemo zanimivo sliko ter jo obesimo na prazno steno. Oprema kabineta je nekoliko temnejša, vendar je dopolnjena z lesenimi elementi, ki prostoru dajejo občutek svetlobe. Vsi prostori se povezujejo v celoto, saj ima vsak prostor z drugim nekaj skupnega, kar je bil vse od začetka opremljanja apartmaja tudi naš cilj – razgibanost, vendar koherentnost in skladnost.

Oprema nas je navdušila tudi v ostalih prostorih apartmaja. Vse deluje složno in skladno, hkrati pa je izjemno priročno in ponuja veliko bivalnega udobja. V Alplesu so nam s svojim strokovnim znanjem in številnimi nasveti, pa seveda tudi natančnim izrisom prostorov, zelo pomagali pri načrtovanju opreme našega apartmaja, ki je po njihovi zaslugi prav takšen, kot smo si ga že dolgo zamišljali. Izkazali so se tudi pri montaži samega pohištva, kjer so vse prostore pred montažo dobro zaščitili in tako poskrbeli za varnost sten in tal, pohištvo pa je sestavljeno natančno in trdno.


Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu naših kuhinj in cenovne primere!

In ne pozabite, na trenutne akcije! Povezava: tukaj!