Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

NOVO _ Mladinske in otroške sobe Magnet

Otroške in mladinske sobe

Datum objave: 01.02.23

Na tržišče prihaja nov program mladinskih in otroških sob Magnet. Odlikujejo ga brezčasen dizajn, neskončne možnosti kreiranja, ki jo nudijo komponibilni elementi, prostorska prilagodljivost ter dolgoletna uporabnost, saj pohištvo tako rekoč raste z otrokom. Namenjen je opremi otroških sob, mladinskih sob ter delovnih kotičkov, prilagojeni za delo in šolanje od doma.

Na voljo je v dveh osnovnih barvah – vedno aktualni beli barva ter novem trendovskem hrastu. Fronte so v  barvah hrast, bela, modra, marelica in zelena, za popestritev otroških sob pa je v ponudbi tudi vzorec Magnet. Izbirate lahko tudi med šestimi ročaji.

Program Magnet ima kar nekaj novosti; med njimi so odprti regali in pisalne mize izdelani po meri ter inovativni elementi z zaščito pred sevanjem.

  • Brezčasnost dizajna

Bela barva kot vedno aktualna ter najnovejši trendovski hrast.

Na voljo je v dveh osnovnih barvah – vedno aktualni beli barva ter novem trendovskem hrastu. Fronte so v  barvah hrast, bela, modra, marelica in zelena, za popestritev otroških sob pa je v ponudbi tudi vzorec Magnet. 

Izbirate lahko tudi med šestimi ročaji.

 

  • Neskončnost kreiranja

Magnet razpira krila domišljiji in ustvarjalnosti. Širok izbor barv, materialov in uporabnih možnosti nudi neskončnost kreiranja po vašem osebnem okusu. Magnet se ponaša z izredno širino, ki omogoča individualno kreiranje vsakega sobe. Na izbiro:

  • 2 osnovni barvi
  • 93 različnih omar za shranjevanje in odlaganje (vsaka omara ima  100 različnih barvnih kombinacij)
  • 11 garderobnih  omar
  • 17 modelov postelj
  • 4 modeli pogradov
  • 12 modlov pisalnih miz

  • Funkcionalnost prostora

Opremimo lahko otroške sobe, mladinske sobe, sobe za dva, deloven sobe, domače pisarne.

Otroške sobe in mladinske sobe Magnet

  • Dolgoletna uporabnost  – soba raste z otrokom

Z dodajanjem elementov glede na potrebe otroka se soba spreminja iz otroške v mladinsko. Z zamenjavo pisanih front, ki jih je otrok prerasel, z resnejšimi, stara soba zaživi na novo.

Otroške sobe in mladinske sobe Magnet

S kotno garderobno omaro boste ne le prihranili kar nekaj prostora, temveč tudi povečali kapacitete shranjevanja. To isto omaro za otroško sobo lahko z zamenjavo pisanih front, spremenite v kasnejšo resno mladinsko sobo. Prav tako lahko to storite pri otroški postelji in drugi otroški opremi, ki bo krasila vašo otroško sobo. Zaradi praktične zamenjave se boste znebili dodatnih stroškov ponovne zamenjave sobe in le popravili nekaj generalnih strani otroške opreme, ter s tem prihranili čas in denar.

Otroške sobe in mladinske sobe Magnet
Magnet_08 hrast/bela/modra

Program Magnet ima kar nekaj novosti; med njimi so odprti regali in pisalne mize izdelani po meri ter inovativni elementi z zaščito pred sevanjem.


Povezava na katalog otroških sob Magnet!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris otroške sobe.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

Za začetek pa prebrskajte spletno stran tukaj.