Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Kakovost, eleganca in zanesljivost pri opremljanju objektov

Opremljanje objektov
Apartmaji
Pisarniško pohištvo

Datum objave: 28.07.20

V podjetju Alples nam stila, modernega a prefinjenega dizajna ter strokovne podkovanosti ne manjka, vse našteto pa nam omogoča, da lahko strankam ponudimo kakovostne, estetske in inovativne rešitve pri opremi apartmajev, stanovanj, poslovnih prostorov in drugih objektov. V podjetju se lahko pohvalimo z bogatimi izkušnjami pri opremljanju različnih objektov, kot so na primer hotelske in apartmajske sobe, študentski domovi, domove za ostarele, poslovne, industrijske, športne in stanovanjske objekte.

Ker se lahko pohvalimo z lastno ekipo arhitektov ter drugih strokovnih sodelavcev smo pri opremljanju objektov zanesljiv partner, kar priča tudi nedavno zaključen projekt Peca, v katerem smo opremili večstanovanjsko stolpnico. Moderno pohištvo se ponaša z ravnimi in ostrimi linijami, kar prostore naredi prostornejše ter urejene, svetla barva pohištva, pa jih dodatno optično poveča.

Na kaj moramo biti pozorni pri opremljanju stanovanja?

Opremljanje interierja je velikokrat zelo zahtevno, vendar se moramo prav v vseh prostorih držati določenih smernic, da bo stanovanje, apartma, pisarna ali drug prostor izgledal, kot si želimo. V manjših prostorih raje uporabljajmo svetlejše barve, saj bomo tako optično prostor nekoliko povečali. Danes so moderne ostre in ravne linije, ki prostor naredijo še nekoliko bolj “čist” in urejen. Seveda pa ni nič narobe, če med seboj kombiniramo različne oblike, predvsem pa se v zadnjih časih pojavlja trend kombiniranja materialov. Tako je zelo popularno v kuhinji kombinirati les in svetle fronte elementov. Tudi pri izbiri sedežne garniture velikokrat naletimo na kombinacijo različnih tkanin ali celo usnja. Vsekakor pa pri opremljanju stanovanja ne pozabimo na pravilno osvetlitev, s katero bomo pohištvo, ki smo ga izbrali, še poudarili, lestenec pa nam bo tudi, ko bo ugasnjen, služil kot odličen okras v prostoru.

Ideje za opremljanje objektov lahko najdete tudi na naši spletni strani

Ideje za opremljanje stanovanja lahko najdete tudi na naši spletni strani, kjer vam predstavljamo različne zaključene projekte. Da bo opremljanje interjerja vašega doma, poslovnega objekta ali druge nepremičnine enostavnejše, vam v našem podjetju ponujamo svetovanje, načrtovanje, izris, predstavitev, svetovanje pri izdelavi, naročanje materialov, izdelavo, dostavo, in kar je velikokrat pozabljeno, vendar izjemno pomembno – kakovostno in natančno montažo. V primeru dodatnih vprašanj smo ves čas na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, veseli pa bomo tudi vašega obiska v eni izmed naših poslovalnic, kjer se lahko o opremljanju objekta natančno pogovorimo.