Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

OTROŠKA SOBA IN OTROŠKI POGRAD IZ SANJ

Otroške in mladinske sobe

Datum objave: 22.09.21

Otroška soba je del hiše ali stanovanja, ki mora bit igrivega videza pa vendar praktična in kvalitetna. Prav zaradi tega je pomembno, da izberemo otroško pohištvo in otroško opremo tako, da bo služila dlje časa in bila večna. Podjetje Alples ponuja kar nekaj novih modelov otroških sob, ki bodo zadovoljile vsak okus. Ponujajo nam različne otroške postelje. Le te so bočne postelje za otroško sobo, klasična postelja ali celo otroški pograd. Prav tako nam ponujajo tudi veliko izbiro omar za otroško sobo, predalnikov in še mnogo drugega otroškega pohištva.

Njihove otroške sobe Magnet lahko dobimo v različnih barvah in različnih oblikah. Otroška soba vsebuje vse od otroške postelje, omare za otroško sobo, manjših predalnikov za otroško sobo, stolov za otroško sobo in še mnogo drugega. Otroška oprema je prilagojena malčkom in premišljeno sestavljena. Sami, pa si lahko s pomočjo podjetja Alples prilagodimo velikosti otroškega pohištva, barve, oblik in materialov. Podjetje nam lahko po meri izdela pohištvo za otroško sobo, ki se bo prilegalo prostoru in našim željam. Prilagodijo nam lahko pisalne mize, omare,…

V otroški sobi lahko naredimo tudi delovne kotičke, ki bodo vsebovali predalnike za otroško sobo in police za otroško sobo, kjer si bo malček sam shranjeval stvari ter se učil ob igri. Ker je pomembno, da se otrok že od malega navadi dela za pisalno mizo, podjetje Alples nudi več različnih modelov le teh. Tudi pri pisalni mizi za otroško sobo lahko izbiramo model, obliko, barvo in celo material. Zraven pisalne mize, pa je pomemben tudi stol za otroško sobo.

Podjetje ima v ponudbi tudi različne omare za otroško sobo. S kotno garderobno omaro bomo ne le prihranili kar nekaj prostora, temveč tudi povečali kapacitete shranjevanja. To isto omaro za otroško sobo lahko z zamenjavo pisanih front, spremenimo v kasnejšo resno mladinsko sobo. Prav tako lahko to storimo pri otroški postelji in drugi otroški opremi, ki bo krasila našo otroško sobo. Zaradi praktične zamenjave se bomo znebili dodatnih stroškov ponovne zamenjave sobe in le popravili nekaj generalnih strani otroške opreme, ter s tem prihranili čas in denar. Njihove otroške postelje imajo vgrajeno zaščito proti sevanju, ki še dodatno poskrbi za zdravje našega malčka. Pohištvo Alples se s tem trudi delati na dolgi rok in kvalitetno. Podjetje bo otroško opremo prilagodilo tako, da bo soba svetla, prostorna in primerna igri.


Povezava na katalog otroških sob Magnet!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris otroške sobe.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

Več o Magnetu si preberite tukaj.