Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Otroška soba za dva ali enega otroka, ustvarjena z ekipo strokovnjakov

Otroške in mladinske sobe

Datum objave: 28.09.21

Otroška soba je pomemben del domovanja in prostor, v katerega starši vložijo veliko truda ko jo urejajo. Vsakdo hoče za svoje otroke popolno opremo, ki bo zadostila različnim majhnim in velikim otroškim željam ter potrebam staršev po varnosti. Pogosto imajo starši izvirne in domiselne ideje, kako naj bi otroške sobice izgledale in z veseljem povemo, da smo se v podjetju Alples od njih veliko naučili. Izrazijo nam svoje želje, mi pa jih radi uresničimo, s pomočjo naših arhitektov in strokovnih sodelavcev.

Skozi leta se ves čas razvijamo, sledimo trendom doma in po svetu ter realiziramo naše unikatne zamisli, v največje veselje pa nam je, ko so stranke zadovoljne.

Otroške in mladinske sobe Magnet
Magnet – zaščita proti sevanju na tapecirani vzglavni končnici

 

Novo! Magnet – Otroške sobice za manjše in otroške sobe za večje otroke

Naša ponudba je bogatejša za otroške sobe Magnet, nad katerimi so navdušeni tako otroci, kot njihovi starši. Odlikujejo jih moderne linije, čudovite barvne kombinacije ter modularnost, katera pripomore, da jih je enostavno prilagoditi vsakemu prostoru.

Majhno ali večjo otroško sobo za dva otroka, lahko kreirate po svojem okusu ter vanjo vključite vse od pisalne mize, do garderobne omare, omar za shranjevanje, postelje, na izbiro pa so tudi priljubljeni pogradi za otroške sobe, v štirih različnih variantah. Velika prednost otroške sobe Magnet je možnost dodatnega nakupa pohištva, v primeru, da se izkaže potreba po dodatni omari, morda policah, ali če se pojavi višek prostora, ki bi ga radi izkoristili. Enaki barvni odtenki in stil pohištva, ki ste ga izbrali, so vedno na voljo. Skrb, da se novi kosi ne bi skladali s prejšnjimi, je odveč.

Sobe za otroke izdelujemo v dveh osnovnih barvah – vedno moderni beli in trenutno najbolj priljubljeni barvi hrasta. Barve front lahko izbirate med modro, zeleno, marelico, belo in hrastom, ali pa se odločite za malce drugačne fronte z vzorcem Magnet, ki je pri otrocih zelo priljubljen. Ročaji za omare in omarice so na voljo v šestih različnih izvedbah – lesene podolgovate prečke, v barvi kovine, manjše, večje ročke…

 

Ste v stiski s prostorom? Pogradi za otroške sobe so optimalna rešitev.

Tako kot vse ostalo pohištvo, ki ga vsebujejo mladinske ali otroške sobe, morajo biti tudi pogradi funkcionalni in stilsko dovršeni. Predvsem družine, ki živijo v stanovanjskih blokih imajo pogosto težave s prostorom, zato si otroci otroške sobe delijo. Potrebno je kar nekaj spretnosti in iznajdljivosti pri njihovem opremljanju. Kljub majhnim stanovanjem, pa je mogoče sobe za otroke lepo in praktično opremiti, tako da malčkom še vedno ostane dovolj prostora za igro, delanje domačih nalog in počitek.

Odlična rešitev, ki jo v podjetju Alples radi priporočimo strankam, so pogradi za otroške sobe, ki vanje vnesejo poseben čar, zanimivo vzdušje in igrivost, katero otroci naravnost obožujejo. Pod pogradi je prostor za predale, kamor je mogoče pospraviti veliko igrač, knjig, oblačil in drugih drobnarij, ki so jih otroške sobe vedno polne. Če sta pograda postavljena pravokotno eden na drugega, je odlična ideja, da se zraven spodnjega postavi tudi nočna omarica, ali pa celo pisalna miza. Z možnostjo izdelave otroške sobe za dva ali za enega otroka, po meri ter predelave posameznih elementov, je mogoče doseči popoln izkoristek prostora, da bo ta maksimalno funkcionalen, otroci pa zadovoljni.

Otroške in mladinske sobe Magnet
Pravokotno pod pograd postavljeno posteljo

 

Sobe za otroke potrebujejo kakovostne pisalne mize

V ponudbi lahko najdete različne pisalne mize, ki jih je mogoče tako kot ostalo pohištvo, prilagoditi vašim potrebam. Pri postavitvi pisalne mize je potrebno polagati pozornost svetlobi; ni priporočljivo, da desničarju naravna svetloba pada z desne, ali levičarju z leve. Standardna višina pisalnih miz je nekje od 73 pa do 77 centimetrov, razlika se rešuje s pisarniškim stolom, ki omogoča dvig ali spust.

Otroška soba za dva otroka ponuja odlično rešitev, če je malce večja. Pisalno mizo lahko namreč postavite na sredino prostora da si jo delita, seveda pa mora ta omogočati nemoteno delo obema. Na voljo imate dvanajst različnih modelov pisalnih miz za otroške sobice in sobe, ki jih lahko sestavite sami – klasične ravne ter kotne izvedbe. Tudi na računalnik in računalniške mize nismo pozabili, saj vemo da skorajda ni sobe za otroke, ki ga ne bi imela. Oglejte si ponudbo kakovostnih, estetskih, funkcionalnih in trpežnih pisalnih miz ter razmislite katera bi bila za vas najprimernejša.

 

Posebnost otroške sobe Magnet – zaščita pred sevanjem

Živimo v dobi tehnologije. Obdani smo z računalniki, tablicami in seveda, mobilnimi telefoni, vse premalo pa se zavedamo, da te naprave sevajo in motijo delovanje naših možganov. Zato smo se v našem podjetju odločili, da bomo poskrbeli za nemoten počitek mlajše generacije in posredno za njihovo zdravje.

Otroške sobe Magnet, so opremljene s posteljami, ki imajo v vzglavno končnico vgrajeno tkanino, katera 99 % preprečuje prehod sevanja, ki ga oddajajo prej naštete naprave. Poleg tega je tapecirana končnica udobnejša za spanje in počitek, saj je topla in prijetna na dotik. Tudi nočne omarice sob za otroke so opremljene z isto tkanino, zato je sevanje maksimalno zmanjšano, otroci pa kolikor je le mogoče zaščiteni.

Izbira otroških sobic in sob za dva, ali enega otroka je praktično neomejena, saj jo lahko sestavite sami, poleg tega pa vam jo tudi po meri prilagodimo. Pokličite nas če vas zanimajo podrobnosti, da bomo skupaj našli pravo rešitev.