Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Unikatna kuhinja družine Tušek z masivnim jedilnim delom

Kuhinje

Datum objave: 06.01.20

Kuhinja se lahko pohvali z unikatno zasnovo. Njena oblika sicer spominja na obliko črke L, vendar se kuhinja v nasprotju z ”običajnimi kuhinjami v L” odpira v smeri okrog vogala. Kuhinja ponuja zares veliko delovne površine, ki je lahko uporabimo tako za delo kot tudi za odlaganje različnih stvari. Na njej lahko najdemo prostor na primer za mikrovalovno pečico ali za posodo za kruh, pa tudi šopek rož bo odlično dopolnil prostor. Poleg same delovne površine kuhinja ponuja tudi veliko shranjevalnega prostora, ki ga najdemo predvsem v notranjosti elementov.

Kuhinja ima smiselno razdeljen kuhalni del, blizu katerega je nameščeno tudi pomivalno korito. Takšna postavitev kuhinje je izjemno priročna, saj med kuho velikokrat potrebujemo vodo ali pa želimo katero izmed uporabljenih posod odložiti v pomivalno korito. Nasproti štedilnika lahko najdemo pečico, ki je postavljena na višino, kar omogoča enostavnejšo kuho, pečica pa predstavlja tudi manjšo nevarnost, da bi se popekli. Nad pečico je nameščena mikrovalovna pečica, kar še dodatno prihrani prostor na pultu, ki ga lahko tako uporabimo za ustvarjanje različnih dobrot. Celoten delovni trikotnik je tako zelo praktičen, delo v kuhinji pa posledično poteka tekoče in sproščeno. Ker je del kuhinje, ki ga tudi največ uporabljamo postavljen ob okno, v prostor priteka veliko naravne svetlobe, kar delo še olajša.

Kuhinja se nadaljuje v jedilnico, ki se lahko pohvali s prostorno leseno mizo in udobnimi stoli, ki odlično sovpadajo s kuhinjo. Miza je velika in ponuja prostor kar za osem ljudi. V jedilnem kotu lahko najdemo še predalnik, ki ponuja še nekaj dodatnega prostora za shranjevanje najrazličnejših stvari, nanj pa lahko postavimo okrasno skledo s sadjem ali vazo s cvetjem, ki bo v prostor vneslo nekaj toplote.

Družina Tušek


Kuhinjo so svetovali in prodali v salonu

JOMESA PREBOLD

Tovarniška ulica 8

Prebold 3312

T: +386 3 7000910

E: jomesapohistvo@gmail.com


Več o kuhinjah si lahko pogledate tukaj 

Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.