Spalnica Harmonija

Spalnica Harmonija

Toplina čudovite barve oreha in lesk svetlih odtenkov za sproščene trenutke življenja. Dober spanec v udobni postelji. Prostorne in funkcionalne omare za shranjevanje, v katerih stvari z lahkoto takoj najdemo. Zaokroženi robovi elementov, okrog katerih se varno gibamo. Vse to in več, nam zagotavlja spalnica Harmonija.

Spalnica Harmonija
Harmonija bež
Oreh
Bela lak

Izbira postelje in vrat omare določa klasičen ali modernejši videz spalnice.

Toplina čudovite barve oreha in lesk svetlih odtenkov za sproščene trenutke življenja.

Velika in prostorna omara z možnostjo dvodelnega ogledala postavljena ob čudoviti klasični postelji z zaobljenima končnicama.

Tudi spalnica je lahko veselo barvita.

Postelja za vse okuse, z enostavnim dvižnim sistemom ali elegantno zaobljenimi nogami.

Podolgovati leseni ročaji za prijetno rokovanje vsak trenutek dneva in noči.

Kvaliteta

Kot vodilni proizvajalec pohištva na slovenskem trgu se dobro zavedamo dejstva, da bomo lahko pridobljen položaj ne le ohranjali ampak tudi izboljševali, samo če bomo dosegali najzahtevnejše kakovostne standarde, ki jih zahtevajo kupci našega pohištva. Veliko pozornost namenjamo kakovosti na vseh področjih dela. Stalno spremljamo razvoj novih materialov, tako da lahko vedno ponudimo najboljše, kar trg nudi. Visoko tehnološka proizvodnja, ki stalno stremi k posodobitvi in izboljšavam, je porok, da so izbrani materiali tudi kakovostno obdelani. Prav posebno pozornost pa posvečamo tudi prodajnim mestom, saj želimo, da se ves trud in delo, ki sta bila vložena v izdelek odražata na razstavnem prostoru. Poleg atraktivnih postavitev vam prikažemo tudi raznovrstnost in širino programa.

Montaža

Da bo izbrano pohištvo postavljeno v prostor točno tako, kot ste si zamislili, vam v trgovini nudijo montažo za vse naše izdelke iz redne ponudbe in predelave. Monterji vam bodo, glede na vaše zahteve, kvalitetno montirali izbrano pohištvo. Tako montirano pohištvo bo funkcionalno in oblikovno brezhibno služilo svojemu namenu.

Dobavni rok

Dobavni rok od Alplesa do trgovine je:
  • za redno ponudbo 30 dni od datuma naročila (za kuhinje 45 dni),
  • za standardne predelave in rezervne dele pa tudi 30 dni od datuma naročila.
V primeru spremembe naročila se kot datum naročila upošteva datum zadnje spremembe.

Kvaliteta / cena

Dandanes je na trgu velika izbira cenovno zelo ugodnega pohištva. Pohištva za enkratno uporabo. V katerega je vgrajen nekakovosten material in je temu primerno tudi obdelan. V Alplesu se zavedamo, da pohištvo ni konfekcija, da ga ne kupujemo le za krajše obdobje. Zato vedno stremimo k temu, da vam lahko ponudimo pohištvo sodobnih oblik in predvsem kakovostne izdelave, vse skupaj pa podprto z brezhibno poprodajno storitvijo.

Sestavljivost

Ker smo si ljudje različni in imamo različne želje in potrebe, je povsem razumljivo, da si želimo pohištvo oblikovati sebi primerno. Zato je razvito tako, da si vsak lahko oblikuje sebi primerno postavitev. Da mu ustreza tako oblikovno kot funkcionalno. Ker je pohištvo sestavljivo, je potrebno le malce iznajdljivosti in za vsakogar se najde optimalna rešitev. Sestavljivost pohištva tudi omogoča, da prostorsko izkoristite prostor, ki je žal velikokrat premajhen. To dosežete z kombiniranjem različno širokih, visokih in globokih elementov.

Širina ponudbe

Širino ponudbe v Alplesu razumemo na več načinov.
  • Širok spekter programov omogoča, da opremite predsobo, dnevno sobo, spalnico, otroško in mladinsko sobo, kabinet, domačo pisarno, turistično, hotelsko in apartmajsko sobo.
  • En prostor lahko opremimo z več programi. Tako da je lahko klasičen ali trendovski, lahko je mladosten ali umirjen, lahko je v eni ali v več barvah.
  • Z enim programom lahko opremimo spalnico, mladinsko sobo, predsobo, domačo pisarno, turistično, hotelsko ali apartmajsko sobo. Z drugim programom pa lahko opremimo dnevno sobo, kabinet in mladinsko sobo.
  • Prav tako lahko v sklopu enega programa izbiramo različne osnovne barve in različne barve vrat, predalov in vitrin.
Pod pojmom širina ponudbe ne mislimo le to, da lahko z našim pohištvom opremite predsobo, dnevno sobo, spalnico, in mladinsko sobo, ampak da lahko dnevno sobo opremite z različnimi programi. Dnevna soba je lahko klasična, moderna, mladostna, … svetla, temna, v eni barvi, v različnih kombinacijah. Z enim programom je mogoče opremiti zakonsko spalnico, mladinsko sobo, predsobo,...

Zmanjšanje širine korpusov G-60

1

Zmanjšanje višine korpusov G-60

2

Zmanjšanje globine korpusov G-60

3

Zmanjšanje višine prehodnega korpusa (določiti postavitev D ali L)

4

Zmanjšanje globine prehodnega korpusa

5

Zmanjšanje širine drsnega korpusa

6

Zmanjšanje višine drsnega korpusa

7

Zmanjšanje globine drsnega korpusa

8

Zmanjšanje višine kotnega korpusa (določiti postavitev D ali L!)

9

Sprememba BKK v samostojni element BKKO

10

Zmanjšanje širine klasičnih vrat

1

Zmanjšanje višine klasičnih vrat (določiti odpiranje L ali D)

2

Zmanjšanje širine drsnih vrat

3

Zmanjšanje višne drsnih vrat

4

Povečanje dolžine postelj HLEN, HLEK na 210cm, 220cm

5

Zmanjšanje dolžine postelj HLEN, HLEK

6

Zmanjšanje širine postelj HLEK

7

Povečanje dolžine dna postelje BLE-D

8

Zmanjšanje dolžine dna postelje BLE-D

9

Zmanjšanje širine dodatnih polic in obešalnih palic

10

 Zmanjšanje globine dodatnih polic

11 11

 Zmanjšanje širine vmesne pregrade

12

 Zmanjšanje višine vmesne pregrade

13

 Zmanjšanje globine vmesne pregrade

14

Preglej katalog