Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

alpDREAM – Sanjske vzmetnice

Vzmetnice

Datum objave: 09.10.22

alpDREAM – Sanjske vzmetnice

Kvaliteten spanec je bistvenega pomena za dobro počutje in vsakodnevno dobro razpoloženje. Omogoči ga lahko le najboljša vzmetnica na tržišču. Ampak katero med poplavo »najboljših vzmetnic« izbrati, da bi si zagotovili popolno udobje spanja?

vzmetnice
vzmetnice

V podjetju Alples vam nudimo vzmetnice vrhunske kvalitete različne trdote in dimenzij. Pri nas ste ob vrhunski tradiciji in kakovostnih uporabljenih materialih na pravem mestu, da najdete najboljšo zase in za svoje najdražje. Naši raziskovalci so se dolga leta ukvarjali z oblikovanjem in raziskovanjem visokokakovostnih vzmetnic, ki bi ugajale visokim standardom. V našem salonu pohištva lahko tako izbirate med različnimi materiali polnil, med vzmetnicami različnih cenovnih razredov, med različnimi trdotami oziroma prožnostjo in med različnimi vrstami.

vzmetnice

Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali poiskati najboljšo vzmetnico za vas. Če ste zaskrbljen starš, ki želi svojemu otroku le najboljše, lahko pokukate v eno od naših otroških vzmetnic, ki morajo biti udobne in nuditi otroku oporo. Biti pa morajo tudi vzdržljive, da prenesejo vsakodnevno uporabo in vse otroške vragolije. Dobra vzmetnica je vedno odlična naložba v otroško dobro počutje.

vzmetnice

Če ste bolj navdušeni nad žepkastimi vzmetnicami in si želite zagotoviti mirnejši spanec z manj premikanja, lahko v našem salonu pohištva najdete tudi te vrste vzmetnic. Žepkaste se od navadnih razlikujejo po tem, da telo podprejo po celotni dolžini in širini ter so bolj zračne. V naš sortiment smo dodali tudi ortopedske vzmetnice, ki bodo tudi tistim z več zdravstvenih težav omogočile visoko kvaliteto spanja. Za piko na i pa si lahko na koncu izberete tudi prevleko za vzmetnico iz najboljših materialov na tržišču.

vzmetnice

KLJUČNE BESEDE:

najboljše vzmetnice

otroške vzmetnice

žepkaste vzmetnice

ortopedske vzmetnice

prevleke za vzmetnice


Več na www.alples.si/sl/vzmetnice