Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Ekipa TV oddaje Ambienti v Alplesu

Spalnice
Otroške in mladinske sobe
Drugo

Datum objave: 19.03.19

V salonu pohištva Alples v Železniki smo gostili ekipo oddaje TV ambienti z Boštjanom Romihom. 

V naših otroških in mladinskih sobah smo posneli napovednik za tretjo oddajo TV ambienti z voditeljem Boštjanom Romihom.

 

Vabljeni k ogledu oddaje 

 

v soboto, 23.3.2019 ob 18.10 na TV SLO1.

 

Ponovitve si lahko ogledate

v sredo, 27.3.19 na TV SLO 2 ob 15.55 ali
četrtek, 28.3.19 na TV SLO 2 ob 21.35.

 

Oddaja TV ambienti bo zanimiva za vse, ki jih zanima arhitektura in oprema ambientov, ki želijo opremiti ali prenoviti dom, ki radi prenavljajo sami in iščejo ideje za majhne in stroškovno sprejemljive spremembe doma, za tiste, ki nameravajo graditi, želijo pogledati v sosedovo stanovanje ali izvedeti kaj več o sodobnih smernicah opreme in gradnje ter o ureditvi okrasnega vrta.

Oddajo vodi priljubljen voditelj Boštjan Romih. 


POGLEJTE SI NEKAJ UTRINKOV IZ SNEMANJA DRUGE ODDAJE.

V oddaji smo posneli napovednik v naši mladinski sobi Center in otroških sobah Planet.

 

Pohištvo za ves dom CENTER

Oblikovano in izdelano tako, da se poda v vsak prostor vašega stanovanja. Premišljeno izbrane elemente (globoke ali plitke omare, predalnike, viseče stenske elemente…) je mogoče prilagajati vsakemu uporabniku posebej. Izberite svoj model in velikost postelje, sestavite mladinsko sobo, po vaši želji uredite dnevni prostor ali vašo predsobo. Moduli so na voljo v svetlem lesnem dekorju beljenega bora, ki se dopolni z belimi lakiranimi ali mat površinami. Za vsak prostor lahko elemente poljubno kombinirate. Več si oglejte tukaj.

Katalog pohištva Center si lahko ogledate tukaj ali pa si naročite tiskano izdajo kataloga.

 


Otroško in mladinsko pohištvo Planet v barvi breze in šestih pastelnih barvah je idealno za oblikovanje “lastnega planeta”,  pa naj gre za majhnega otroka ali najstnika. Velika širina programa omogoča  izbiro elementov primernih za sobo dojenčka, malčka, šolarja ter mladega odraslega. Planet je bil oblikovan predvsem z mislijo na otroka –  da se ob njem počuti dobro in je tudi varno, saj imajo elementi otroške sobe zaobljene robove ter gumijaste ročaje. Več si oglejte tukaj. 

Povezava na katalog otroških sob Planet!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris otroške sobe.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

 


Poglejte si celotno oddajo.